Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира днес по време на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира днес по време на
Коментари Харесай

Борисов: При ротацията Мария Габриел става премиер, без министри от ДПС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява през днешния ден по време на посещаване в Бургас, че при ротацията на държавното управление през март ще бъде спазено съглашението и Мария Габриел ще заеме поста министър-председател.
По този метод Борисов опроверга информациите, че може да стане министър председател, съобщи БНР.

Относно промяната на министри Борисов разяснява, че ще се разисква свършената работа от настоящето държавно управление и тогава ще се вземе решение за промени в кабинета.

Министри от Движение за права и свободи няма да има, тъй като партията е декларирала, че няма да взе участие директно в ръководството, сподели още водачът на ГЕРБ

Във връзка влизането ни в Шенген Борисов съобщи, че е оптимист във връзка с приемането на страната ни по суша:

" С общи старания – на страната, на президента в това число, можем за няколко месеца да създадем по този начин, че българите да употребяват и сухопътната граница като шенгенска, зависи единствено от нас. "

Той разяснява и инспекциите в данъчните хранилища на „ Лукойл Нефтохим Бургас “, които започнаха митнически чиновници от през вчерашния ден:
" Мисля, че инспекцията е нещо като висша форма на доверие от страна на страната към тях. Единственото, което сме желали ние, е да не обслужваме ползите на Русия, свързани с такива големи пари. "

404 млн. лв. ще бъдат вложени от държавния бюджет за общински планове в Бургаска област стана ясно още при визитата на водача н ГЕРБ Бойко Борисов. Средствата са обезпечени, а плановете ще бъдат финансирани през идващите 3 години.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР