Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира актуалната политическа обстановка преди

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира актуалната политическа обстановка преди
Коментари Харесай

Борисов посочи желанието на ПП/ДБ и отсече: Арогантно! Няма да стане! Падаме вкупом в пропастта

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява настоящата политическа конюнктура преди началото на днешното съвещание на Народното събрание (НС).
БЛИЦ прецизира, че през днешния ден ГЕРБ-СДС стартира серия от срещи с парламентарно показаните политическите сили – „ Възраждане “, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и „ ИТН “ (ИТН) преди приемането на първия мандат за сформиране на държавно управление.
„ Отговорността била изправена против безнаказаност. Личностите в Народното събрание би трябвало да вземат решение дали да се отива на избори или не.
Вчера чух много от водачите на другите партии.
Още не сме почнали договаряния, а към този момент чуваме кой ще е помощно колело и така нататък
Искате избори, желаете дефолт (фалит – бел.ред.) както споделят в Щатите? Ще го получите.
Щом всички политически партии заедно желаят да паднем в пропастта – ще паднем “, съобщи той.
„ Да искаш с 60 депутата в Народно събрание да ти дадат безспорна власт е надменно и безконтролно. Същото се отнася и за нас – с няколко депутати повече “, сподели водачът на ГЕРБ по адрес на „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “ (ПП-ДБ).
„ Ние предлагаме единствено персони – за един, за шест месеца… Мокрият им сън – ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да ръководят, няма да стане. Коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи няма да вършим “, добави той.
„ 30 дни взимаме заплати (в Народното събрание – бел. ред) и никаква работа не сме свършили “, сподели Борисов и добави: „ Българите би трябвало наложително да ни санкционират по този начин, както ни се поставят “.
„ Желая на президента Румен Радев да е жив и здрав, тъй като ще ръководи дълго и е последното избавление на българите сега “, сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР