Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и бившият министър на енергетиката

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и бившият министър на енергетиката
Коментари Харесай

Борисов и Теменужка Петкова пред актива в Търговище: Всеки ден виждаме политическата им немощ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и някогашният министър на енергетиката Теменужка Петкова се срещнаха с актива на партията в Търговище. Петкова съобщи, че всеки ден се вижда политическата отпадналост на това ръководство, като най-осезаемо това се отразява в енергетиката.

Тя напомни, че сега цените на тока за бизнеса са над 800 лв., като няма различен бранш на това държавно управление и двете служебни на Румен Радев да са отбелязали подобен неуспех.

„ Очевидно всички тези измами, които се опитака се провалиха. Те не знаят какъв човек им би трябвало в КЕВР, другояче нямаше да сложат партиен човек. Там би трябвало висока експертиза, каквато в този момент няма “, добави още Петкова във връзка с новия ръководител на КЕВР.

Тя посочи, че в новия бюджет няма нито един лев очакван за отплата на бизнеса и битовите консуматори поради скъпи ток.

„ Както се оказа от през вчерашния ден младежката конструкция на ГЕРБ се оказа главния ценови регулатор в България. Това ме ласкае, тъй като през вчерашния ден в умишлен брифинг в Министерски съвет, министър-председателят на тази България съобщи, че сме достигнали до 1 милион българи, а че и сме им повлияли по този начин, че цените на горивата в България да се усилят толкоз. Вчера пък министърът на финансите съобщи, че ни чака затвор “, съобщи ръководителят на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР