Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде своя прочит на спешните

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде своя прочит на спешните
Коментари Харесай

Борисов: Изчегъртаха министъра на Радев от Булгаргаз, две хасковски банди се бият за контрол

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде своя прочит на незабавните рокади в "Булгаргаз " - Кирил Петков сменя министъра на енергетиката от служебния кабинет на Румен Радев. Според него две хасковски групи сега се надпреварвали за превъзходство, онагледи резултата от персоналните смени някогашният министър председател. "Има два прочита за мен - пазар за милиарди, който е сега е държавен, да го дадат и него, като на търговците на тока, да крадат стотици милиони и да го разбият. Две банди хасковски се бият сега кой да вземе контрола. Най-малко ми отива да пазя Николай Павлов, който е министърът на енергетиката на Румен Радев, него изчегъртаха, заключи Борисов.
 
Тотален неуспех, няма финансист, няма икономист, който да каже че това, което вършат, е добре, Народът огладнява, народът банкрутира, бизнесът банкрутира и Радев го вижда. Той би трябвало по всякакъв начин да се откачи от това тежко ремарке, претрупано с проблеми, и да прави нова партия, посочи водачът на ГЕБ.
 
Единият министър споделя да стопираме обществените помощи – дърва, въглища, в това време общественият министър си мълчи, нищо не споделя, акцентира той.
 
"Аз ги апелирам да се стегнат, тъй като страната е тежко разграничена, страната не е подготвена за избори. Хората се ненавиждат, партиите се ненавиждат, тези, които са в ръководството, към този момент се компрометираха. Ще влезем в доста тежка рецесия. Умолявам ги да се стегнат и да решат тези въпроси. Стига са крали, към този момент 2-3 месеца доста откраднаха, стига им. Да стартират малко да мислят за хората, прикани Борисов.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР