Лидерът на френската крайна десница Марин Льо Пен ще посети

...
Лидерът на френската крайна десница Марин Льо Пен ще посети
Коментари Харесай

Марин Льо Пен пристига в София

Лидерът на френската последна десница Марин Льо Пен ще посети София на 16 ноември, с цел да се срещне с националистически и популистки съдружници от Източна Европа по отношение на идните през май следващата година избори за Европейски парламент, съобщи организация " Франс прес ", представена от Българска телеграфна агенция.

В българската столица ръководителят на партията " Национален общ брой " ще взе участие в конференция под надпис " Европа на нациите и на свободата, нов модел за европейските жители ". На форума на крайнодесни обединения тя ще се срещне с ръководителя на българската партия " Воля " Веселин Марешки, ръководителя на чешката партия " Свобода и директна народна власт " Тамио Окамура, с някогашния водач на белгийската фламандска партия " Влаамс беланг " и сегашен водач на Движението за Европа на нациите и свободата (ДЕНС) Херолф Анеманс, както и с представител на Австрийската партия на свободата, заяви ДЕНС през вчерашния ден в " Туитър ". В Европейския парламент то е показано от политическата група " Европа на нациите и свободата ", част от която са " Национален общ брой ", италианската партия " Лига " и Австрийската партия на свободата.

На 1 май във френският град Ница към този момент се състоя среща на тези политици, проведена от Движението за Европа на нациите и свободата, където те опазиха " идентичността " на нациите и гръцко-християнския генезис на европейската " цивилизация ", напомня Агенция Франс Прес.

Това е второто посещаване на Марин Льо Пен в чужбина по отношение на идните европейски избори през май. На 8 октомври тя се срещна в Рим със своя италиански съдружник Матео Салвини, ръководител на партията " Лига ". Двамата дружно насочиха нападки против " бункера Брюксел ". Тези срещи се вписват в тактиката на " Национален общ брой " за основаване на съюзи във Франция и Европа, отбелязва организацията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР