Лидерът на феновете на ЦСКА Росен Петров - Животното, отведе

...
Лидерът на феновете на ЦСКА Росен Петров - Животното, отведе
Коментари Харесай

Животното заведе гаджето във Венеция

Лидерът на почитателите на ЦСКА Росен Петров - Животното, води обичаната си Дарина на странствуване из Европа. Бившият пандизчия реши да употребява паузата в шампионата у нас, с цел да заведе гаджето си на почивка във Венеция, научи HotArena .

Двамата са от няколко дни в Италия, до момента в който Росен още няма задължения с мачовете на ЦСКА. Животното и Дарина даже отседнали в първокласен хотел с красива панорама и вечерят в достоверни венециански заведения за хранене.

Двамата се повозиха на фамозните гондоли в града, също така се насладили на красивата италианска романтика.

Напоследък Росен се грижи извънредно доста за Дарина и постоянно я води на екскурзии в Европа. Животното самичък признава, че държи това свое семейство да резервира.

Той има някогашна брачна половинка, с която се разделят, до момента в който е в пандиза поради присъединяване в незаконна група за разпространяване на опиати. „ В пандиза изгубих едно семейство, разделихме се с някогашната ми жена ”, споделя Росен.

„ Сега имам нова другарка, която доста обичам. Тя е прелестна жена. Имам прелестно семейство и мога да съм татко ”, споделя още той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР