Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ разкритикува дневния ред на Комисията

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ разкритикува дневния ред на Комисията
Коментари Харесай

Депутатите се скараха за изслушването на журналиста Атанас Чобанов

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разкритикува дневния ред на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред . Ние може да вършим чувания за това пенкилер - кой каквото се сети. В момента съответното чуване на журналиста Атанас Чобанов да бъде конкретизирано в дневния ред навръх каква тематика ще бъде. Ако е във връзка със закани отправени към него, то Движение за права и свободи са сезирали ДАНС по този мотив.

Карадайъ настоя да участват основният прокурор и ръководителят на ДАНС за чуването на Чобанов.

Според водача на Движение за права и свободи доста неистини са чувани от Чобанов. Ако има такава опасност би трябвало да се образува произвеждане, само че има и ред внушения, които са и неистини изречени от Чобанов, които би трябвало да бъдат предмет на прокуратурата, в случай че въобще има такава, акцентира Карадайъ.

Той настоя всички хора, които са заплашвани в страната, да бъдат поканени за чуване, в това число и " това рапърче, което също разгласи, че е бил заплашван ", визирайки Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.
 Демократична България желае службите да защитят Атанас Чобанов, Движение за права и свободи към този момент го били поискали
Демократична България желае службите да защитят Атанас Чобанов, Движение за права и свободи към този момент го били поискали

Но съществувала догадка и да няма въобще опасност

Председателят на отрасловата парламентарна комисия ген. Атанас Атанасов увери Карадайъ, че са били поканени ръководителят на ДАНС и основният прокурор да участват на съвещанието на комисията. Атанасов не знае обаче за какво шефът на ДАНС и обвинител номер едно не участват по време на съвещанието на парламентарната комисия.

Зам.-председателят на комисията Николай Радулов съобщи, че няма причина Атанас Чобанов да не бъде изслушан по време на съвещанието на комисията.

В последна сметка депутатите от Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред въпреки всичко да изслушат журналиста Атанас Чобанов за отправените по отношение на него закани.
 Прокуратурата пита службите заплашван ли е Чобанов
Прокуратурата пита службите заплашван ли е Чобанов

Държавното обвиняване се самосезира по случая
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР