Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поздрави американския посланик Негово Превъзходителство

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поздрави американския посланик Негово Превъзходителство
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ поздрави посланика на САЩ у нас Кенет Х. Мертен

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ поздрави американския дипломат Негово Превъзходителство Кенет Х. Мертен и му пожела триумф по време на мандата му в България.

 

Движение за права и свободи е партията, която уточни евроатлантическия път на България, акцентира Карадайъ.

 

 27 08 2023 8

 

Председателят на Движение за права и свободи, зам.-председателят на 49-ото Народно събрание Филиз Хюсменова, водачът на европейските либерали Илхан Кючюк, зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов и народните представители Ертен Анисова, Фатме Рамадан, Ализан Яхова, Небие Кабак и Дженал Топалова-Яшар участваха на встъпителната тирада на Негово Превъзходителство Кенет Х. Мертен. Събитието, проведено от Атлантическия клуб в България и водено от доктор Соломон Паси, президент на организацията, се организира в София Хотел Балкан (Шератон).

 

 27 08 2023 1

 

Стратегическото партньорство сред България и Съединени американски щати е по-силно от всеки път, съобщи дипломат Кенет Х. Мертен. Той означи навършващите се 120 години дипломатически връзки сред България и Съединени американски щати.

 

 27 08 2023 2

 

Според Мертен Съединени американски щати и България за постигнали доста като сътрудници и съдружници. Посланикът уточни, че ще направи всичко допустимо, с цел да предложения членове на американския конгрес да посетят България.

 

 27 08 2023 3

 27 08 2023 4

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР