Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ обвини ГЕРБ в разделение на

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ обвини ГЕРБ в разделение на
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ обвини ГЕРБ в разделение на обществото

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ упрекна ГЕРБ в разделяне на обществото . Причината - празникът на Кърджали и две паралелни организации за честване - едната на кмета на града, а другата на регионалния шеф.

 
„ В момента в случай че кажем, че някои хора се пробват да употребяват страната за разделяне и опълчване , мисля, че няма да е пресилено. Разделението и опълчването към този момент може би някои се пробват да го вършат като публична и държавна политика. Ще ви дам съответен образец - празникът на Кърджали всяка година се е провел от община Кърджали . Тази година не знам по какви аргументи и ма две организации на празника - на 21 октомври и през днешния ден “, сподели Карадайъ.

 
Никоя партия не е страната, даже и да е на власт . В момента се употребява страната за разделяне и опълчване. Областен шеф прави различна организация на празник. Там ще участва и ръководителят на Народното събрание. Институцията ръководител на Народно събрание се употребява за разделяне и опълчване. Там ще участва и министърът на защитата. Институциите на страната се употребяват за разделяне и опълчване . Това не води до нищо положително “, добави водачът на Движение за права и свободи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР