"Лидерът на ДОСТ Лютви Местан е задържан за 24 часа

...
"Лидерът на ДОСТ Лютви Местан е задържан за 24 часа
Коментари Харесай

Задържаха Лютви Местан за катастрофата

"Лидерът на ДОСТ Лютви Местан е арестуван за 24 часа поради тежката злополука с негово присъединяване край "Маказа ", научи бТВ.

Той е под полицейска защита в болничното заведение, защото му предстоят проучвания. Пътният случай стана малко след 13,30 ч. през днешния ден на основния път за "Маказа " на няколко километра след Момчилград. Колата на Местан влиза в основния път от отклонение на с. Загорско и засича движещ се автомобил, в което е пътувало семейство. Колата изхвърча на 50 метра в близкото дере и се прекатурва няколко пъти.Загива 6-месечно бебе. Майката, 10-годишно момченце и бащата са в болница.

Общинският водач на ДОСТ Мустафа Исмаил, който е карал след Лютви Местан изясни, че водачът на ДОСТ е спрял на знак "Стоп " преди да излезе на основния път.

"Тъкмо зави и за секунди, един тропот, доста мощен, един пушек, даже не видяхме по какъв начин можа толкоз мигновено да излети с такава скорост тази кола. Това беше, не мога да си показва дали 180, дали 200 км в час, това момче. Той спря на "Стоп ", огледа се, гледа наляво, надясно и по-късно потегли ", описа Мустафа Исмаил.

По информация на окръжния прокурор на Кърджали има формирано досъдебно производстово за злополука по непредпалзивост и причиняване на гибел на едно лице.Алкохолните проби и на двамата водачи са негативни. Взета им е проба за приложимост на опиати. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР