Лидерът на Демократична България“ Христо Иванов определи като рутинна среща

...
Лидерът на Демократична България“ Христо Иванов определи като рутинна среща
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нищо не е променено, това бе рутинна среща

Лидерът на „ Демократична България “ Христо Иванов дефинира като рутинна среща днешното съвещание на Парламентарната група, от която изтече запис в публичното пространство, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Ние сме професионални политици и би трябвало да обсъждаме всички аспекти. Това е всекидневието в Народното събрание и е най-нормално “, сподели Иванов, разяснявайки записа.

Той акцентира, че от Демократична България са заложили да имаме държавно управление, тъй като страната няма потребност от задълбочаване на рецесията и ни чака тежка зима.

На въпрос какво следва оттук насетне, той отговори: „ Решението ще е на мандатоносителя “ и добави, че Демократична България са били подготвени да не желаят министри и да дадат единствено парламентарна поддръжка, единствено и единствено да страната да има ръководство.

Иванов съобщи, че Демократична България ще отидат на избори със съзнанието, че не са създали нищо неприятно.

„ Ние знаем, че България е по-голяма от нашите искания “, сподели той и добави, че срещата на ПГ не е трансформирала в реалност нищо.

От записа излиза наяве, че Христо Иванов и Атанас Атанасов разкриват какви са задачите на Закона за КПКОНПИ. Христо Иванов намерено приказва за парламентарно крило в „ Продължаваме промяната “ на Лена Бориславова. Той признава, че другото крило в Политическа партия, не това на Лена Бориславова, са на мнение, че Законът за КПКОНПИ би трябвало да бъде ревизиран съществено. Според него Тошко Йорданов от „ ИТН “ е съобщил, че ще гласоподават след избирането на държавното управление, „ тъй като желаят да са сигурни, че в случай че, вие си извършите бухалка, ние ще се в коалиция, която ще ръководи тази бухалка “.

Според Христо Иванов, другата седмица договарянията може да стигнат до " късо съединяване " и евентуално се отива към избори на 16 октомври. Демократична България ще не престават да приказват обществено опорните си точки - че това е механически мандат, че те единствено слушат и ще имат позиция, когато стане ясно кой ще е препоръчан за министър председател. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР