Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще лобира пред ДПС от

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще лобира пред ДПС от
Коментари Харесай

Нинова преговаря с ДПС от името на Валери Симеонов

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще лобира пред Движение за права и свободи от името на вицепремиера Валери Симеонов за неговите законодателни начинания. Иначе алените желаят оставката на кабинета, стана ясно от думите на Нинова след срещата сред нея и съпредседателя на Оперативна програма Красимир Каракачанов. И пред вицепремиера Нинова е обяснила какъв брой нездравословна е днешната власт, съобщи news.bg

Днес Валери Симеонов изненадал Нинова с мини управническа стратегия - както тя се изрази пред медиите в Народно събрание. Иначе тя е сюрпризирана и че се търсят плаващи болшинства в законодателния орган. Затова и допуска, че ръководещите не можели да намерят нужното болшинство вътре в обединението.

Нещо необичайно се случва, изрече опасения водачът на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова поела ангажимент да е медиатор сред НФСБ и Движение за права и свободи. Част от предложенията на Симеонов претендирали национално единодушие.

Българска социалистическа партия поддържат закона за хазарта на НФСБ. За пушенето алените били разграничени. Така стана ясно, че левицата ще гласоподава по съвест. Валери Симеонов е удовлетворен, че му се поддържа плана за промени в Закона за хазарта. Той отхвърля среща с Движение за права и свободи.

Да създадем среща с Движение за права и свободи значи да ги легитимираме като политическа мощ, за нас те са мафиотска конструкция, безапелационен бе Симеонов. Според него Нинова не му е желала оставката.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР