Лидерът на БСП Корнелия Нинова се оплака от непоискано полицейско

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова се оплака от непоискано полицейско
Коментари Харесай

Корнелия Нинова пита: Защо съм под полицейско наблюдение?

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се оплака от " непоискано полицейско внимание " при срещите й в селата Малко Шарково и Голямо Шарково, в Болярово и Ямбол и насочи въпроси към премиера Бойко Борисов. В декларация от парламентарната естрада тя уточни, че е била там да се срещне със притежателите, чиито животни бяха убити поради подозрения за чума, и с обществеността на област Ямбол, само че полицейското наличие е изненадало даже локалните.

Не излизайте с обясненията, че се грижите за моята сигурност, няма информация тя да е застрашена, прикани Корнелия Нинова. " Нямам потребност от това внимание на органите на Министерство на вътрешните работи, насочете тези пари и тази сила там, където обещахте - служител на реда във всяко село, а не служител на реда след водач на опозицията ", съобщи тя.

" Пристигайки в село Малко Шарково ме посрещна полицейски патрул и срещата ми се организира под тяхно наблюдаване. Пристигайки в с. Голямо Шарково ме посрещна различен полицейски патрул и обстановката се повтори ", описа Нинова. За най-голяма изненада срещата ми в къщата на баба Дора, която стана знак на митинга, също беше извършена под полицейско наблюдаване, пред къщата имаше полицейски патрул, уточни тя. По думите й същата била обстановката в Болярово, а преди срещата с обществеността в Ямбол полицията разпитвала хората в театъра.

 Корнелия Нинова и баба Дора от Шарково
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР