Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви в Сливен, че предстоят

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви в Сливен, че предстоят
Коментари Харесай

Нинова бърза, иска вторият вот на недоверие да е преди изборите

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи в Сливен, че предстоят диалози с " Възраждане " вотът на съмнение към държавното управление в бранш " Отбрана и сигурност " да бъде преди изборите. Тя изрази вяра, че ще откри схващане и вотът ще се реализира, заяви БНР.

Нинова заяви, че двете партии - " ИТН " и " Възраждане ", са създали своите оферти и претекстове за претенции избор на съмнение, събрани са нужните подписи и единствения открит въпрос е мнението на " Възраждане ".

Тя разгласи, че поради военните дейности в Израел средата за сигурност е доста усложнена и още веднъж подлага на критика държавното управление по тематиката и го назова " несъответстващо ":

" Самото изявление на господин Тагарев, че с 50 души на границата ще спре гигантската вълна на границата, която се чака, са несериозни. Има и други причини за избор на съмнение по защита и сигурност, тъй че мисля, че скоро ще го внесем. Аз се надявам да е преди изборите. Въпросът е дали " Възраждане " ще кажат дефинитивно – да ".

Според водача на социалистите не е редно дефицитът в бюджета да бъде попълван със заеми, а с нараснала данъчна събираемост и битка с контрабандата. Нинова дефинира позицията на ГЕРБ и Бойко Борисов по тематиката като учудваща.

" Този заем е гласуван от ГЕРБ – 63-ма души са дали своят вот. Ако бяха дали своят вот срещу, той нямаше да е реалност. И да се вършат тези дни, че в този момент схващат, и че Асен Василев си го измислил от някъде… Асен Василев просто извършва решението на Народното събрание, което болшинството гласоподава ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР