Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини новите партии в парламента,

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини новите партии в парламента,
Коментари Харесай

Нинова: „Новите“ в НС започнаха да атакуват БСП, за да изпъкнат

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упрекна новите партии в Народното събрание, че поради нежеланието им да гласоподават оферти от нея мораториум върху сключването на концесионни контракти и назначенията на кабинета в оставка на Бойко Борисов държавното управление „ продължава да раздава, назначава и продава “.

„ Българска социалистическа партия внесохме мораториум държавното управление на Борисов в оставка да не може да раздава концесии, да продава лечебни заведения, да назначава, да сменя шефове и бордове. " ИТН ", " Изправи се! Мутри, вън! ", " Демократична България " и Движение за права и свободи гласоподаваха " срещу ". (Първите три партии УЖ желаеха промяна на модела). След като ги разобличих от трибуната на Народното събрание, се хвърлиха да изясняват по какъв начин не му било мястото в това решение, а трябвало в настрана такова “, написа ръководителят на Българска социалистическа партия в собствен пост във „ Facebook “ по отношение на държанието на „ новите партии “ в стартовите дни на 45-то Народно заседание.

„ Стар трик - като не искаш нещо да стане - да търсиш процесуални номера. Някои от " новите " си разрешиха да атакуват Българска социалистическа партия в желанието си да изпъкнат. А в този момент към този момент са се засилили да внасят мораториум от свое име. Очевидно в суматоха от гафа. През това време държавното управление в оставка продължава да раздава, назначава и продава “, написа Нинова.

„ И други странности станаха през първите два парламентарни дни. Атакуващите с лодка " Росенец " избраха дружно с Движение за права и свободи ръководител на Бюджетна комисия, която да се занимава с финансите на страната. Много бързо истината стартира да става ясно. Очаквам остра реакция на тези мои думи, само че избирам да се знае истината. Продължаваме напред поредно и кардинално, както сме работили и до момента “, написа водачът на социалистите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР