Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини бившия областен управител на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини бившия областен управител на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова обвини бившия областен управител на Сливен в измама с билбордове на БСП

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упрекна някогашния регионален шеф на Сливен Минчо Афузов в опит да се кандидатира за кмет на Сливен посредством машинация. " Платил си е тлъста сума за билбордове, на които лъже, че е подсилен от Българска социалистическа партия, като употребява цветовете, логото и името на партията. И то, откакто на партийната конференция в Сливен отхвърли Българска социалистическа партия да го издигне ", акцентира тя.
 
 Корнелия Нинова упрекна някогашния регионален шеф на Сливен в машинация с билбордове на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упрекна някогашния регионален шеф на Сливен в машинация с билбордове на Българска социалистическа партия Източник: Фейсбук
" Ще гласувате ли за човек, който занапред ви лъже и мами? ", пита Нинова жителите на Сливен. Тя е безапелационна, че човек, който желае да завоюва гласове с машинация, ще ръководи четири години с машинация. Соцлидерката припомня, че Българска социалистическа партия има собствен формален претендент - Кольо Милев. Социалистическата партия ще сезира ЦИК, ОИК и прокуратурата за машинация.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР