Лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик
Коментари Харесай

Корнелия Нинова настоя за извънреден Председателски съвет

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила настоя от парламентарната естрада да се свика ексклузивен Председателски съвет.

Причината за настояването е да се разсекрети отчет на ДАНС и прокуратурата от инспекции на приходните организации.

Нинова съобщи, че текстът съдържа информация, чиито заключения демонстрират, че финансовата сигурност на страната ни е застрашена.

Тя разяснява, че на 20 декември е поискано Главна прокуратура да даде информация за осъществената инспекция в приходните организации.

„ За страдание законът ми не разрешава да си послужвам с имена на хора, компании и с цифри за злоупотреби с корупция, само че мога да дава информация, че вследствие на тези инспекции, на разпити на очевидци, е изработен извод за финансовата сигурност на страната “, съобщи Нинова.

Сега Българска социалистическа партия има и две претенции - или да се разсекретят документите, или да се направи съвещание в зала и да се вземе решение по какъв начин да се срещнат с информацията.

Лидерът на опозицията съобщи, че в 11 часа партията внася своя избор на съмнение.

По думите й информацията от отчетите ще помогне на народните представители да си създадат правилните заключения и да сметнат по какъв начин да гласоподават на вота на съмнение към държавното управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР