Лидерът на БСП Корнелия Нинова и заместник-председателят на ГЕРБ Цветан

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова и заместник-председателят на ГЕРБ Цветан
Коментари Харесай

Нинова и Цветанов – в спор кой е по-смел

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов влязоха в неприсъствен спор кой какво би трябвало и не би трябвало да прави и кой какъв брой е самоуверен.

По време на разискването на номинацията на Кирил Ананиев за здравен министър,  Нинова разкритикува премиера Бойко Борисов за това, че е назначил проф. Николай Петров, макар че е знаел за инспекциите на Сметната палата във ВМА.

Освен това тя не беше съгласна и с това, че номинацията на Кирил Ананиев беше показана на депутатите от вицепремиера Томислав Дончев. Според Нинова обаче това е нарушаване на Конституцията, защото само министър председателят имал право да прави това. 

„ Винаги, когато стане напечено,този човек се крие “, сподели Нинова. „ Г-н Борисов, за какво приехте тази оставка и чии интерес обслужихте с нея? Ако тезата е, че доктор Петров е жертва на лобистки ползи, то вие чии ползи обслужихте като приехте тази оставка? “, попита още Нинова, цитира NOVA. 

Цветан Цветанов обаче реши да отбрани премиера Бойко Борисов. Той се обърна към Нинова с думите:  „ Да наричате премиера страхливец е смехотворно, вие не можете да дисциплинирате депутатите си, които наскърбяват българските жители ”.

„ Когато имате боязън във вашата парламентарна група да взимате ясни политически решения за това дали един депутат наскърбява българските жители и назовава 80 % от тях дебили, това е боязън. Когато вие толерирате, ваши претенденти за народни представители в студиото да се отнасят с пренебрежение към хората, които са репресирани от комунизма, това е боязън ”, сподели още Цветанов. „ ГЕРБ и министър-председателят на България са хората, които са смели “, акцентира той.

Припомняме, че преди няколко дни в интернет се появиха фрагменти, на които се вижда по какъв начин аленият народен представител Иво Христов назовава 80% от българите „ дебилни ”. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР