Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде отделен брифинг от кандидата

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде отделен брифинг от кандидата
Коментари Харесай

И Нинова не спомена Григорова. БСП няма да подкрепи ГЕРБ на балотажите

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова даде обособен брифинг от претендента за кмет на София на партията Ваня Григорова и също не загатна името ѝ. Ваня Григорова, която към този момент е втора в борбата за кмет на София, не благодари на Корнелия Нинова за триумфа си на локалните избори в първия си брифинг в изборната нощ.

На собствен ред Нинова разгласи, че БСП се връща в локалната власт с нараснало доверие. По думите ѝ Българска социалистическа партия имат по-добър резултат по отношение на последните локални избори през 2019 година

Корнелия Нинова съобщи, че БСП печели в десетки общини на първи тур, само че не пожела да каже кои, до момента в който резултати се прецизират.

" Целта беше да разградим модела ГЕРБ. Факт е, че след 17 години моделът ГЕРБ в София тях в този момент ги няма. Продължаваме към идната седмица. Българска социалистическа партия се връща в локални избори с нараснало доверие по отношение на предходните избори ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.

Тя е безапелационна, че Българска социалистическа партия няма да поддържат ГЕРБ на втори тур на никое място. Корнелия Нинова съобщи, че не може толкоз години да се борят с ГЕРБ и в този момент да призоват хората да гласоподават за тях. По думите ѝ това би било изменничество. 

Според Нинова Българска социалистическа партия отиват на балотаж в няколко регионални града, измежду които Силистра и Хасково.

Нинова сподели, че Българска социалистическа партия са потвърдили на хората, че са " поредни и кардинални против сглобките и модела ГЕРБ ". " Българска социалистическа партия остана единствената партия опция на сглобката, задкулисието и сделките ", съобщи тя.

Нинова не загатна името на Ваня Григорова в своето изказване, а я назова " претендентът ":

" Мисля, че и претендентът, и организацията работиха дружно. За балотажите ще приказваме от понеделник нататък, само че в случай че ме питате кардинално - няма да прикани на никое място наши хора да поддържат претенденти на ГЕРБ. "

По мотив с кои сили ще се коалират в новоизбраните общински препоръки, Нинова сподели, че обстановката ще е " доста по-шарена ", в сравнение с парламентарни избори и че не може да се направи една огромна коалиция за цялата страна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР