Лидерът на БСП Корнелия Нинова атакува остро президента Румен Радев. Нинова

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова атакува остро президента Румен Радев.
Нинова
Коментари Харесай

Нинова скочи на Радев: Вече не можете да бъдете морален съдник

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова нападна остро президента Румен Радев.

Нинова реагира след връчването от страна на президента на втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление на акад. Николай Денков от ПП-ДБ.

Ето какво написа водачът на социалистите във Facebook:

Президентът Радев има право да подлага на критика ПП-ДБ за част от изтеклите диалози, които са шокиращи, само че комфортно пропуща онази част от тях, които го касаят директно.

От записите излиза наяве, че Политическа партия и господин Радев са правили „ но бала скица за изборите “, че цялата държавна машина е работила за тях и че в случай че народът бъде оставен да гласоподава свободно, те ще имат сред 7 и 10%.

Господин президентът през днешния ден акцентира, че е предназначен да пази националната сигурност и Конституцията. Подмяната на изборите е жестоко посягане против националната сигурност. А Кирил Петков стана министър в нарушаване на Конституцията с протекцията и амнистията от президента.

Така, че господин Радев, вие към този момент не можете да бъдете честен съдник. Вие създадохте проблемите в страната и няма по какъв начин да сте част от тяхното решение.

Очевидно е, че и вторият мандат е прахосан. Дано този, при който отиде третият, прояви повече отговорност и предложи единственото правилно решение: 5-6 национални задания, период за осъществяване, непартиен министър председател и министри специалисти.

Етикети: Корнелия Ниноваполитическа кризаРумен Радев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР