Лидерът на БСП коментира пред журналисти актуалния въпрос за санкциите

...
Лидерът на БСП коментира пред журналисти актуалния въпрос за санкциите
Коментари Харесай

Нинова за санкциите на САЩ: Да се разкрият политическите мен...

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява пред публицисти настоящия въпрос за глобите на Съединени американски щати на български жители и компании: " Санкциите, наложени на физически лица и на компании са сериозен принос за битката с корупцията и паралелната страна в България. Актът, подписан от президента Байдън, слага за нас три въпроса. Първо, за какво би трябвало Съединени американски щати и все някой различен извън да ни споделя какво да вършим? Очевидно, правоохранителните органи през годините не са си свършили работата, с цел да се получават извън такива наказания.

Вторият въпрос е към господин Иван Гешев - на база на тези данни да стартира огромни следствия на посечените случаи за корупция и този път да се стигне до дъно. И третото, може би най-важното, този сигнал, изпратен от Съединени американски щати, не е просто антикорупционен, той е и политически. Защото на всички е ясно, че такива обвързаности и корупционни схеми не могат да станат без политическа защита.

Истинското следствие би трябвало да покаже тези политически сили и фактори, които сътвориха и поддържаха през годините този модел. Да се стигне до дъно и да се разкрият политическите ментори на този модел. “

Линк към новината на формалния уебсайт на Българска социалистическа партия:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР