Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев продължава със серията статуси, в

...
Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев продължава със серията статуси, в
Коментари Харесай

Гошо от БОЕЦ все по-нагъл, гаври се с ген. Мутафчийски, а се лекува от К-19 във ВМА

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев продължава със серията статуси, в които държи обществеността в течения за своето положение. Вчера той се похвали, че с жена му са получили привилегията да бъдат признати за лекуване в болница – той във ВМА, а тя в „ Лозенец “, написа.

Причината - Георгиев от повече от две седмици се разхожда позитивен, преди да го одобряват във Видин и след това да го реалокират в София.

Днес на страницата на ГМО-организацията водачът й написа, че както и различен път са принудили системата да проработи и то в интерес на жителите.

И добавя: „ Намирам се във ВМА на Мутафчийски. Тази заран звъня да желае отчет за положението ми.

Представям си неговият отчет към Буда, Шиши и Гешев - Жоро боеца диша и не желае да почине тая гадина. Ако Мутафчийски желае, е редно да пристигна и да се забележим. Тази година отхвърли няколко предложения от БОЕЦ за срещи. Имам какво да го запитвам! “.

 Facebook Facebook

Думите на Георгиев провокираха вълна от отрицателни мнения. В множеството се отбелязва наглото му и арагантно отношение, а някои даже оферират митинг и преследване от болничното заведение. Ето и някои от тях:

Genadi Garkov

Ако пукне ще кажат, че са го умъртвили във ВМА.

Огнян Минчев, политолог

Виждали ли сте по-арогантен и по-неблагодарен човек? Нямам думи, в действителност...

Маргарита Мачева

А на негово място можеше да бъде някой, който в действителност би оценил геройството на всички, грижещи се за него!! Просто ми е безпаричен речника сега, с цел да изразя възмущението си от това, което прочетох!

НаGъл до мозъка на костите си!!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР