Лидерът на българското представителство на международната обучителна организация към Австрийската

...
Лидерът на българското представителство на международната обучителна организация към Австрийската
Коментари Харесай

Българка получи Златен знак за заслуги към Република Австрия

Лидерът на българското посланичество на интернационалната обучителна организация към Австрийската стопанска камара на Австрия Мирена Колева получи самопризнание за заслугите си в региона на стопанската система и развиването на връзките сред австрийския и българския бизнес.

На публична цермония в Австрийското посолство нощес австрийският дипломат в България Негово превъзходителство Роланд Хаузер връчи Златен знак за заслуги на Мирена Колева. Орденът се присъжда персонално от Президента на Австрия и се смята за едно от най-важните оценки за особени заслуги в разнообразни области на стърудничество и принос за развиването на Австрия.

Мирена Колева получи високото отличие за заслугите й в развиването на българо-австрийските бизнес връзки. Като шеф на представителството на обучителната организация към Стопанската камара на Австрия WIFI International Network в нашата страна и като притежател и шеф на българския клон на една от най-успешните австрийски компании за консултиране и асортимент на личен състав Dr. Pendl & Dr. Piswanger (P&P), Мирена Колева съпътства през цялото време и поддържа огромен брой австрийски капиталови планове, спомагайки за сполучливия им старт и стабилно развиване в страната.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР