Лидерът на Български възход Стефан Янев обяви във Фейсбук, че

...
Лидерът на Български възход Стефан Янев обяви във Фейсбук, че
Коментари Харесай

Депутати предлагат България да блокира всички инициативи на Нидерландия в ЕС

Лидерът на " Български напредък " Стефан Янев разгласи във Facebook, че тяхната парламентарна група ще внесе в Народното събрание предложение за решение, с което се задължава министър председателят на България да гласоподава срещу всички начинания на Нидерландия .

Това ще бъде реципрочна мярка на политиката към страната ни, изясни Янев.

" Парламентарната група на коалиция „ Български напредък “ на първото съвещание на Народното събрание внася предложение за решение: Задължаваме министър-председателя на Република България от през днешния ден, да гласоподава срещу всички препоръчани начинания и назначения на Кралство Нидерландия, като реципрочна мярка на политиката на сегрегация, методически прилагана към Родината и сънародниците ни.

Дела, не думи! ", написа Стефан Янев във Facebook.

Следващата седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и Хърватия да се причислят към Шенгенското пространство, само че ще блокира приемането на България , заяви в петък Нидерландската радиопредавателна корпорация.

Медията осведоми, че нидерландското държавно управление е решило на съвещание, че България към момента не дава отговор на изискванията за присъединение към Шенген.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР