Лидерът на Българската социалистическа партия Корнелия Нинова подписа споразумение за

...
Лидерът на Българската социалистическа партия Корнелия Нинова подписа споразумение за
Коментари Харесай

Политически партии и конфедерации подкрепиха БСП, заради социалната политика на левицата

Лидерът на Българската социалистическа партия Корнелия Нинова подписа съглашение за поддръжка с 3 политически партии и 1 конфедерация за общо партньорство и взаимна работа.

Партньорството ще бъде сред Българска социалистическа партия от една страна и следните политически партии и конфедерации от друга:

•  ПП “Движение за обществен хуманизъм “

•  Политическа партия “Българската пролет “

•  Политическа партия “Съюз за Отечеството “

•  КООСО – Конфедерация на публичните организации от сигурността и защитата

„ Подписваме споразумение с концепцията да продължим да отстояваме левите политики в България. В дъното на това обединяване ние считаме, че би трябвало да е Българска социалистическа партия като най-голяма водеща лява мощ. В този смисъл сме идеологически стимулирани и участваме в това съдружно съглашение “, заяви председателят на Политическа партия “Съюз за Отечеството “ – Васил Точков.

Председателят на Политическа партия “Движение за обществен хуманизъм “ Цветан Миньовски дефинира обществената политика на Българска социалистическа партия като една от главните аргументи за съглашението сред партиите: „ Движение за обществен хуманизъм “ сме с леви и обществени хрумвания, които са доста близки до концепциите на Българска социалистическа партия. Затова дълги години си партнираме. Аз съм правоприемник на някогашния ръководител, за което моля всички ние да се хванем за ръка и за избавим България от компликациите и проблемите. “

На срещата участваха и Грациела Иванова от Политическа партия “Движение за обществен хуманизъм “, ръководителят на Политическа партия “Българската пролет “ – Велизар Енчев, и зам.-председателят на КООСО – Захари Марков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР