Лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че в повечето европейски

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че в повечето европейски
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Тези, които критикуват България за корупция, да се погледнат в огледалото

Лидерът на Атака " Волен Сидеров съобщи, че в множеството европейски страни, които подлагат на критика България за корупцията, тя е доста по-сериозна корупция, и " те си го знаят ". " Това е метод да се цапа имиджът на страната ни. Тези страни, които ни подлагат на критика, да се погледнат в огледалото, при тях има доста по-голяма корупция ", сподели Сидеров в изявление за Би Ти Ви.

Според него антикорупционният закон е противоречив поради опциите за подслушване, потребление на специфични разследващи средства, които дава. " Мисля, че се претупа този закон, имаше бързане ", съобщи Сидеров.

В коментар на решението на държавното управление в края на годината да позволи разширението на ски зоната " Банско ", което ще докара до нови сечи и строителство на ски писти и инфраструктура в съвсем половината народен парк, Сидеров позволи, че " евентуално става дума за пари ". " Ние не сме влезнали във властта, с цел да се занимаваме с плажове и лифтове. Не знам за какво цялата страна се занимава с някакъв въжен превоз. Вероятно става дума за пари. Ние не се съгласихме да участваме в тази коалиция поради лифтове, плажове или пързалки, а поради нещо по-сериозно и значително – да подвигаме приходите на хората, да се борим с престъпността ", съобщи Сидеров. " В България няма единствено 6 млн. скиори ", разяснява още той.

На въпрос дали решението за Банско е било взето под напън и за разликите в мнението на Валери Симеонов и Бойко Борисов по проблема, Сидеров сподели " в случай че обичат да се уточнят като възрастни мъже ". Той уточни, че " доста по-голям проблем за разрешаване е цената на водата и дейностите на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) "
.
" КЕВР е една нездравословна комисия, където може би би трябвало да се стартира диалог за корупция. Начело на нея стои един неприкрит костовист, който би трябвало неотложно да си подаде оставката ", сподели Сидеров. По думите му комисията би трябвало да бъде овладяна, тъй като тя се избира от Народното събрание, само че не се регистрира пред него.

" Няма да се примиря с това да се подвига цената на водата, тока и парното, след което хората да сочат с пръст нас и да споделят " вижте какво направихте ", сподели още водачът на " Атака ". Той даде обещание да припомня на своите съдружни сътрудници, че те са във властта, с цел да " вършат живота на българите по-добър ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР