Лидерът на Атака - Волен Сидеров, отново демонстрира пиперливия си

...
Лидерът на Атака - Волен Сидеров, отново демонстрира пиперливия си
Коментари Харесай

Волен: Английският посланик е учител-педофил, а Индиеца - лъжец!

Лидерът на Атака - Волен Сидеров, още веднъж показва пиперливия си език и атакува водещия на " 120 минути " по Би Ти Ви Светослав Иванов, наричайки го " индиец ". 

Скандалджията Сидеров, който постоянно се забърква в каши, засегна и тематиката " Магнитски ".

Ето какво показа в профила си във Facebook беловласият някогашен народен представител:

" Мислех, че сме на дъното в медиите... Индиеца потвърди, че може още.

„ 120 минути ” по БТВ в неделя, 12 февруари. Светльо Иванов, именуван всеобщо в мрежите „ Индиеца ”, интервюира британския дипломат у нас. Такова изявление в медицинския език назовават фелацио и с такива изявленията на доста места по света и у нас си изкарват добра издръжка разнообразни хора, само че въпреки всичко от женски пол и изглеждащи по-добре от гелосания придирчив измамник, водещ на предаването.

Защо го назовавам „ измамник ” ли? Ами, тъй като преди няколко години, на антинатовски протест на Атака, той пристигна да вземе изказване от мен и на въпроса ми: ”Това ще го излъчите ли? ”, той най-нагло излъга: „ излъчваме онлайн сега... ”

След минути сътрудниците ми пристигнаха и ми оповестиха, че няма такова нещо.

За такива позор няма. Такива са подготвени на всичко унизително за тях, с цел да участват като част от „ медийния хайлайф ”. Имат тил, несъмнено. Всички проститутки имат сутеньори. Както и ченгета, които покриват сутеньорите.

И с цел да не скочи някой в отбрана на Индиеца и да каже, че го съпоставям с античната специалност, ще отрека незабавно: нищо общо няма сред него и проститутките!

За разлика от него, те си продават тялото, само че не и душата.

И по този начин, тематиката е закон, наименуван на името на един шарлатанин:„ Магнитски ”. Този е бил брокер на англичанина с американски паспорт Уилям Броуди, който посредством мошеника Магнитски краде 5 милиарда $ от Русия преди 12-13 години и бяга.

Магнитски няма нищо общо с права на индивида и битка с корупцията, в противен случай, той е знак на корупцията. Но у нас от дълго време няма медийна среда, която най-малко да изясни защо става дума, когато се произнесе едно име и разбиране.

Броуди има задочна присъда за данъчни измами в Русия на стойност 5 милиарда $ и отвърна това обвиняване с така наречен Как отвърна? С част от откраднатите от Русия пари заплаща на лобисти да прокарат закона – това е възможно в Съединени американски щати и прави яка русофобска акция.

При Обама това минава. Министерството на Съединени американски щати се трансформира в международно гестапо, което показва кой е неприятен и би трябвало да носи жълта звезда и кой може да е „ ариец ”.

Банковата система се управлява към момента (но няма да е задълго) от англосаксонската международна мафия и глобите се състоят в възбрана да боравиш със сметки на всички места в техния свят.

Законът Магнитски сякаш борел корупцията по света. Ами тогава би трябвало да стартират от Джо Байдън, корумпираният му наследник и позвъняването на самия Байдън –баща до основния прокурор на Украйна, да спре следствието против компанията, в чийто ръб е Хънтър Байдън и която обира Украйна като кърджалия.

Не щеш ли, през днешния ден към международното гестапо от Съединени американски щати, се включила и Англия. Ама тя напусна Европейски Съюз, значи не ни е европартньор.

Посланикът, разгласен като специфичен посетител, беше с лъчение на белгийски преподавател по химия – педофил.

Не споделя нищо съответно, само че той и Индиеца не го пита. Никакви данни за съответни нарушавания, нищо, нищо, нищо... Празни приказки и любовна игра сред водещия и педофила.

Гледах това и си мислех: Не ми се вярваше, че някой в българската медийна проституционна среда може да ме изненада неприятно. Оказа се, че може ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР