Лидерът на Атака Волен Сидеров написа скандален пост в социалните

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров написа скандален пост в социалните
Коментари Харесай

Волен изригна към Хекимян: Не се крий, ще боли повече!

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров написа абсурден пост в обществените мрежи, в който подлага на критика шефа на Новините на bTV Антон Хекимян. Партийният водач показва, че втора седмица се пробва да се свърже с журналиста, само че той не му дава отговор. Ето какво написа Сидеров в персоналния си фейсбук профил:

Втора седмица се пробвам да се свържа с Хекимян, който дава отговор за публицистиката и новините в Би Ти Ви, с цел да се включа като друг глас в хора на проамериканските папагали. Няма отговор. Не подвига. Явно в този момент е такава директивата. Да не се пускат друга отзиви от зомби – линията. Чаках Костадин да каже нещо свястно, той най-малко има парламентарна естрада, не дочаках…

А за какво желая думата? Защото идиотите, които дефилират по студийните пространства на монополните малките екрани са отчайващи. Седнал през вчерашния ден някакъв плазмодий на име Цветлин (какъв родител би трябвало да си, с цел да си кръстиш сина Цветлин?) и срича пред Цв. Ризова. Говори, втренчен в една точка с еднакъв звук, все едно току -що доктор Лектър му е направил лоботомия. Обяснява по какъв начин Путин е неприятен, по какъв начин е нарушил нещо, не излиза наяве какво и по какъв начин. Но той – лоботомираният Цветлин е знаел авансово какво ще стане. Е, светът някак си е пренебрегнал неговото мнение. Имаше дори нотка от засегнатост в тъжния му монолог.

Веднага след него бойна, само че анонимна кореспондентка на небългарската тв БиТи Ви съобщи задъхано изявление с Къдравата Сю – Дани Митов. След като Боко си избра този или тази (не знам) за дясна ръка, аз се разделих с всички детски илюзии за банкянския хитрец. Признавам, хранех някакви до тогава. Виках си – щом има дете от манекенка, значи въпреки всичко е останало нещо мъжко у него. За Боко става дума. Уви, той се оказа подвластен от джендъри!

Къдравата Сю незабавно взе безапелационна позиция по отношение на диктатора Путин и за публиката липсваше единствено детайлността по кое време тъкмо Сю ще литне да накаже подлия сатрап от Москва – в петък, или въпреки всичко ще изчака парламентарния надзор.

Ако тези зомбита не престават да се разхождат по екрана на Би Ти Ви, скоро няма да могат да си излъжат и най-тъпия рекламодател, че имат повече от 100 фенове.

Хекимян, не преставам да ти звъня, не се прави на умряла лисица, преди да се сблъскаш с същинската действителност! После боли повече!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР