Лидерът на Атака Волен Сидеров изпрати писмена честитка за рождения

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров изпрати писмена честитка за рождения
Коментари Харесай

Сидеров в честитка до Борисов: Щом си станал държавник и отговаряш за народа си, значи раждането ти е имало особен смисъл и имаш мисия

Лидерът на Атака Волен Сидеров изпрати писмена честитка за рождения ден на премиера Бойко Борисов, който през днешния ден навършва 59 години.

“От опит знам, че с годините човек има все по-малко предпочитание да отбелязва рождените си дни. Но щом си станал общественик и отговаряш за народа си, значи раждането ти е имало необикновен смисъл и имаш мисия”, написа водачът на “Атака”.

“С теб, драги Бойко, сме в политически борби от много години. Минахме през огън и вода. Остаряхме малко, само че помъдряхме доста – сигурен съм! Да управляваш е грубо занятие, тъй като в никакъв случай няма всеобщо доволство от властта. И най-хубавият властник е обект на рецензии и неодобрение. И по тази причина е значимо да търсиш салдото и равновесието, а не разкола и разделянето на обществото. Ти потвърди, че си овладял това мъчно изкуство. Нека бъде по този начин и отсега нататък! Нека Бог те закриля във всички народополезни каузи! Здраве и избавление на теб и всички твои близки!”, написа още Сидеров.

 1528891354-35143003-10156095756705041-5733879291184152576-n

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР