Лидерът на Атака Волен Сидеров е обмислял да заобиколи забраната

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров е обмислял да заобиколи забраната
Коментари Харесай

Сидеров обмислял да заобиколи забраната на БНТ с платено участие

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров е обмислял да заобиколи възбраната за негови участия в Българска национална телевизия като си заплати. Той стана личност нон грата в публичната телевизия след скандалното му държание в " Референдум " при започване на месеца.

Първоначално от анонса за гостите в предаването " Още от деня " в сряда се схваща, че Сидеров ще взе участие в него, а тематиката е " Местните избори и концепциите за смяна ". След това обаче името му беше заменено с това на пиара на " Атака " Анелия Дулева.

Пред Mediapool Дулева изясни, че е настъпила смяна в проектите и по тази причина не Сидеров, а тя ще гостува в предаването. " Аз съм претендент за общински консултант в София ", сподели Дулева.

Преди това генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков съобщи, че присъединяване на Сидеров е платена форма.

" Това не значи, че възбрана за присъединяване е паднала. " Атака " са купили платена форма. Това е комерсиална договорка, не мога да я спра ", сподели той Кошлуков и посочи, че при платени участия малкия екран няма по какъв начин да има искания какъв да е гостът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР