Лидерът на АТАКА и галерист Волен Сидеров направи уникален подарък

...
Лидерът на АТАКА и галерист Волен Сидеров направи уникален подарък
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Волен Сидеров с уникален подарък за Ути Бъчваров

Лидерът на АТАКА и галерист Волен Сидеров направи неповторим подарък на Ути Бъчваров. Водещият на кулинарно предаване получи скъпо художествено произведение – портрет на неговия прародител Стоян Бъчваров. Творбата е рисувана от великия български художник Константин Щъркелов.


Ути Бъчваров бе извънредно разчувстван от непредвидения подарък, който Сидеров му направи. Той показа пред камерата на АЛФА ТВ, че е търсил дълго време тъкмо тази творбата на Щъркелов. „ Това е в действителност неповторим жест “, с тези думи се обърна Бъчваров към Сидеров. Той разясни, че потретите са два, само че досега е имал единствено единия и с наслада показа, че ще остави това културно завещание на двете си дъщери.


Стоян Бъчваров е от първото потомство огромни български артисти, чието име носи трагичния спектакъл във Варна. Кулинарът обаче е наскърбен, че до в този момент той и майка му не са били канени на нито една премиера на театъра.


Сидеров се обърна към Бъчваров, като съобщи, че от дълго време приготвя тази изненада и даже е бил подготвен да пристигна персонално в студиото, в което Бъчваров твори кулинарни гозби и да му връчи превъзходния ескиз.


Срещата в изложба „ Стил “ стана и мотив кулинарът да предложения Сидеров да готвят дружно в предаването му. Ути Бъчваров с интерес прегледа експозицията на Константин Щъркелов, която е изложена в галерията на Сидеров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР