, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията,

...
, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията,
Коментари Харесай

Schneider Electric започва серията от дигитални събития Innovation Summit World Tour с призив да продължи ускоряването на действията за устойчивост

, водач в цифровата промяна на енергийното ръководство и автоматизацията, стартира своята поредност от цифрови събития със мощен апел за справяне с тройната рецесия - енергийна, икономическа и климатична - пред която са изправени държавни управления, компании и консуматори по целия свят, и очерта своя метод и решения за противопоставяне.
 Снимка 591576
Източник:
В изявлението си основният изпълнителен шеф разкрива по какъв начин използването на съществуващи технологии в мащаб ще спомогне за подсилване на енергийната сигурност, резистентност и декарбонизация
" Във време на световна рецесия би трябвало да имаме цялостна изясненост по отношение на нашия път и дестинация. Настоящата енергийна рецесия е единствено върхът на айсберга ", уточни Жан-Паскал Трикоар, президент и основен изпълнителен шеф на Schneider Electric.

" Тъй като търсенето на сила в международен мащаб се чака да нарасне три пъти през идващите 30 години, жизненоважно е да внедрим всички технологии, които към този момент са налични, с цел да ускорим електрификацията, дигитализацията и устойчивостта. "
 Снимка 591577
Г-н Трикоар се изрече при започване на годишната серия от цифрови събития за клиенти на Schneider Electric през октомври и ноември, по време на които компанията ще показа многочислени реформаторски оферти за артикули, програмен продукт и услуги, които търсят решения на належащите екологични и обществени проблеми, произлизащи от енергийната рецесия и изменението на климата.

Изказването му идва доста скоро след, където основният шеф за тактиката и устойчивото развиване на Schneider Electric Гуенаел Авис-Хют на към момента постоянно подценяваната страна на енергийната рецесия, обусловена от търсенето - с други думи, какъв брой сила се употребява въобще.

Екипът на разгласява, демонстриращо капацитета на наличните технологии, които, в случай че се съчетаят и внедрят в мащаб, имат капацитета да понижат въглеродните излъчвания с две трети до 2030 година, като в същото време генерират големи икономии на сила за обитатeлите на здания (до 70%).
 Снимка 591578
Schneider от дълго време се застъпва за незабавни, съгласувани дейности за понижаване на загубата на сила, за вложения във възобновими енергийни източници, електрифициране и дигитализиране на енергийните екосистеми и за гаранции, че всичко това се прави предвид на икономическото състояние и богатство на хората. Компанията радва на необятно публично самопризнание като водач в екологичното, обществено и корпоративно ръководство (ESG), а продуктите, услугите и други действия оказват помощ на нейните клиенти, снабдители, бизнес сътрудниците и общности да продължат напредъка си в тези области.

По време на своята поредност от цифрови събития Innovation Summit World Tour Schneider ще разгласи набор от нововъведения. Пълни детайлности за новостите в отдела за ръководство на силата можете да намерите, а нововъведенията в региона на индустриалната автоматизация можете да откриете.

След няколко местни събития Innovation Summit World Tour стартира на 12 октомври с световно послание и конференция, а по-късно продължава в Съединени американски щати, Англия, Аржентина, Индонезия и Хонконг. На 20 октомври тематиката е Enterprise Metaverse с акцент върху консолидираното на данни във всички области на едно дружество и приложението на авангардни технологии като цифровите близнаци, машинното образование и изкуствения разсъдък в бизнеса.

Воден от устойчивостта като съществена полезност и с цел да означи и поддържа начинания по целия свят, Schneider също по този начин разгласи своите награди, предопределени да признаят сериозно значимата роля, която клиентите и доставчиците играят за обезпечаването на по-устойчив свят.

Със съзнанието, че нашите сполучливи сътрудници и снабдители ще основат казус за други да последват техния образец, програмата се надява да реализира доста влияние посредством практики, които се възприемат като устойчиви и ефикасни. Номинациите към този момент са отворени, а крайният период за изпращане на предложенията е 25 ноември.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР