Лично се обадих на румънския президент да помоля за бързо

...
Лично се обадих на румънския президент да помоля за бързо
Коментари Харесай

Кирил Петков се обади на румънския президент заради заплахите към Каримански


Лично се обадих на румънския президент да помоля за бързо разкриване на този румънски гражданин. Трябва да достигнем до основателя на този SMS. Всеки български гражданин трябва да бъде предпазен от сходни офанзиви. Това написа във Facebook профила си премиерът Кирил Петков след като стана ясно, че СИМ картата, от която е изпратено заплашителното известие до депутата и кандидат за гуверньор на БНБ Любомир Каримански, е на румънски гражданин.

По-рано премиерът коментира проблема, заявявайки, че " сигурно това са мутренски похвати. Въпросът е кои са мутрите, които са го създали. Пълен парадокс е изказванието, че това идва от друг кандидат ".

Припомняме, че депутатът от " ИТН " и кандидат за шеф на БНБ Любомир Каримански е получил съобщение за опасност. По думите му получил известието в 17:30 часа в четвъртък, откакто се е провалило съвещанието на Комисията по бюджет и финанси. Каримански дефинира опасността като " неприемлива ". Той беше безапелационен, че ще продължи да отстоява своите правила и да ползва един-единствен стандарт, а не двоен критерий.

Двамата кандидати за поста са от ръководещата коалиция - водачът на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров и финансистът от " ИТН "  Любомир Каримански, като към момента няма изясненост кой ще бъде определен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР