Личният лек автомобил на ортопед-травматолога д-р Николай Пиринчиев бе запален

...
Личният лек автомобил на ортопед-травматолога д-р Николай Пиринчиев бе запален
Коментари Харесай

Огнена вендета: Запалиха шкодата на благоевградски ортопед

Личният лек автомобил на ортопед-травматолога доктор Николай Пиринчиев бе разпален в Благоевград. Инцидентът станал към 20 часа в центъра на града, на паркинга на ул. „ Цар Иван Шишман “, бл. 18, където живее лекарят. От ОД на Министерство на вътрешните работи – Благоевград оповестиха, че сигнал за пожара на лек автомобил „ Шкода “ е подаден на тел. 112 и за малко време е погасен от екип на пожарната работа. Причините за огъня и цената на нанесените вреди са в развой на определяне. Служители на Първо РУП работят по случая, оповестява struma.bg.

Д-р Николай Пиринчиев работи от лятото на 2016 година в благоевградската болница. Той е скъп кадър, с клинична ординатура от специалзираната болница по ортопедия в Горна баня. Потърсихме след случая пострадалия доктор, който през вчерашния ден беше на работното си място: „ Паркирах лекия си автомобил пред жилищния блок към 18,00 часа, след два часа ми се обади другар и ми заяви, че нещо става извън с колата ми. Нямам пояснение за похищението, на 43 година съм, израснал съм в Благоевград. Това е моят роден град, учил съм в Първо ОУ и Математическата гимназия, тук са моите близки и другари. Продължих образованието си в София, където приключих медицина и взех компетентност, 9 години работех в Смолян. Завърнах се още веднъж и започнах работа в МБАЛ – Благоевград през 2016 година, не съм имал проблеми, по тази причина случилото се е необяснимо за мен.

Тече следствие, не мога да разясня, познавам съседите си и с тях съм в положителни връзки. Нека чиновниците на реда да си свършат работата. Колата е залята от горната страна, наранена е извън, купето е избавено, с помощта на бързата реакция на огнеборците, които реагираха стремително. По-скоро допускам, че не е съзнателно, не съм получавал закани или закани”, сподели доктор Пиринчиев.

От управителния екип на МБАЛ – Благоевград разясниха, че доктор Пиринчиев е прецизен и почитан експерт, който се употребява с положително име измежду сътрудници и пациенти.

Работата по случая продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР