Личният живот на Кендъл Дженър явно напоследък не е никак

...
Личният живот на Кендъл Дженър явно напоследък не е никак
Коментари Харесай

Колко секси е Кендъл Дженър само по дънки

Личният живот на Кендъл Дженър очевидно в последно време не е по никакъв начин отегчителен. Последно се заприказва, че тя е по отношение на Bad Bunny, откакто бяха видяни да си потеглят дружно от афтърпартито на Бионсе и Джей Зи след Оскарите.

Освен за романтика обаче, моделът очевидно има време и за още професионални отговорности. Заедно с FKA Twigs, Jennie, Майкъл Б. Джордан и Арън Тейлър-Джонсън тя също е дипломат на Calvin Klein и се включи в новата пролетна акция на марката.

Черно-белите фотоси, режисирани и снимани от Мерт Алас и Маркъс Пигот ни демонстрират Кендъл Дженър в няколко секси фрагмента. На един от тях моделът е единствено по бикини и чорапи, седнала на пода и обвила ръце към тялото си, с цел да прикрие гърдите си. На различен от тях тя е обула чифт дънки, само че е без горнище и още веднъж се прикрива с ръце. На трета фотография тя е единствено по долни дрехи и със смъкнати до бедрата дънки.

Описана от стилната марка като " вкоренена в неподправена убеденост " в пролетната сбирка се откроява дантелата. От Calvin Klein разказват фрагментите на модела като цялостни с " безжалостна страст " и споделят, че те разкриват по-интимната ѝ страна, написа Page Six.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР