Личният живот на Димитър Рачков винаги в вълнувал хората и

...
Личният живот на Димитър Рачков винаги в вълнувал хората и
Коментари Харесай

Димитър Рачков в любовна афера с популярна водеща

Личният живот на Димитър Рачков постоянно в вълнувал хората и към него ври и кипи от пикантни истории, които стигат до медиите, колкото и да се пробва да ги прикрие. Определено любовният му живот е измежду най-актуалните тематики, изключително откакто се раздели с плеймейтката Анита Димитрова. 

И до момента в който някои си мислят, че водещият на " С Рачков всичко е допустимо " към момента ближе любовни рани, то из коридорите на Нова Телевизия се понесе слух, че още веднъж е разкрил любовта в по-младо момиче, което гледаме съвсем всеки ден в предаването " На кафе " с Гала. 

  " Най-накрая си откри дамата. Момичето е мъдро и доста работливо ", подскачат от наслада околните на Рачков. Те визират едно от най-актуалните телевизионни лица сега - Елизабет Методиева, която има специфична графа в предаването на Гала. 

Журналистката му работила по този начин добре, че от известно време Митето бил извънредно мил и отзивчив с екипа си, които се молили тази му обич да продължи допустимо най-дълго. Колегите му водещи обаче са вдигнали ръце от него, тъй като най-новата му прищявка била да дава изявленията единствено на половинката си, която пък нямала нищо срещу да натрупа дивиденти на гърба на артистът.

Точно това наложило и Елизабет, която е кадър на Гала и " На кафе " да прави жива връзка с Рачков и в " Събуди се ". Братя Халваджиян също отказали да се борят с неговите условия и Джуди също почтително отговаряше на въпросите на Методиева в неделния блок, а Рафи даже се пошегува, че скоро хубавицата ще завежда и утринния блок.

Като потвърждения на всичко бе вчерашното изявление на Рачков за " На кафе ", което бе взето не от Гала, а от Елизабет и то в неговото студио точно на рождения му ден. Двамата не съумяха да скрият химията между тях и на моменти сякаш на смешка се допираха и даже се хванаха за ръка. Методиева пък го целуна под предлог, че Гала му праща целувки.

Самата Гала също нямала нищо срещу, защото съгласно мълвата точно тя е сватосала новата световна двойка. Както е ясно, тя е извънредно близка с Рачков, а пък от километри си проличава, че Методиева е една от любимките й в шоуто. За да се застрахова, Митко сподели в изявлението, че в този момент ще пишат, че имат нещо. Елизабет също опита да замаже ситуацията, като се обърна към него с " господин Рачков ", а той не се усети и се изцепи: " Това за пред света ли е? "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР