Личният живот на актрисата Даяна Ханджиева, която участва във "Фермата"

...
Личният живот на актрисата Даяна Ханджиева, която участва във "Фермата"
Коментари Харесай

Бременна ли е Даяна от 'Фермата'? Вижте каква е истината!

Личният живот на актрисата Даяна Ханджиева, която взе участие във "Фермата " разсъни много въпроси. А последният бе обвързван с това дали красивата брюнетка в действителност чака дете. Е, тя самата реши да даде отговора. "Истината е, че се разболях от ковид и взех решение да направя видео, в което съм с корона на главата и я показвам с термометър.

Някой е решил, че термометърът е тест за бременност и в този момент над 37 градуса е момче, под 37 градуса - момиче ", показа актрисата пред "Блиц ". Даяна признава, че въпреки всичко към този момент мисли за наследници: "Направила съм повсеместен проект, просто очаквам бащата! Като множеството дами, а също си бленувам да имам семейство и да стана майка. Преди го мечтаех повече, в този момент съм се пуснала по течението - след 25 години ти е все рано! Не насилвам нещата, когато стане - ще се веселя ".

Оказва се обаче, че не Данчо я е заразил с Ковид: "Семейно си го предадохме на коледната вечер. Всички у дома се разболяхме и си останахме под карантина дружно. Минахме го относително леко, не се стигна до лечебни заведения и до по-сериозни последици. Но дано хората да се пазят, тъй като при всеки заболяването протича по друг метод. Данчо има подозрения, че двамата дружно сме го хванали около гостуването при Николаос Цитиридис. Гледам да не му звъня, тъй като му е мъчно да приказва, задъхва се.

По-скоро неговата избраница Камелия ми дава повече информация ".Даяна прецизира, че двете с Камелия са в другарски връзки. "Няма ненавист, съревнование или някаква драма. Чуваме се, дори съм ѝ звъняла за препоръки за коледни дарове. С нея сме в доста положителни връзки, тъй като тя е човек, който схваща. Когато разбираш отсрещния човек, доста по-лесно приемаш какво се случва ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР