Лични вещи, златни статуетки и аудиокасети продава Луна. Това заяви специално

...
Лични вещи, златни статуетки и аудиокасети продава Луна.
Това заяви специално
Коментари Харесай

Луна май скъса джоба, разпродава лични вещи, златни статуетки и аудиокасети

Лични движимости, златни статуетки и аудиокасети продава Луна.



Това съобщи особено пред " България Днес " фолкпевицата, откакто разгласи в обществените мрежи, че търси нов притежател на златния скункс, който получи от Боби Ваклинов в предаването " Господари на ефира ". Кандидат-президентката бе отличена за това, че прояви експанзия в риалити формата " Биг Брадър " през 2017 година, и то единствено пет дни преди огромния край на шоуто. Луна изпадна в несдържан яд, когато ямболията Динко й счупи очилата. За постъпката си чалга звездата бе наградена със скункса, който в този момент може да бъде в ръцете на най-големия й обожател.

" Всичко, което продавам, е особено за моите правилни почитатели, които желаят да имат нещата ми ", споделя Луна. Изпълнителката разкрива, че ще се раздели с всички свои движимости, които касаят персоналната й сбирка.

Освен златния скункс фолкпевицата продава и най-ценните си награди, които е получавала през годините. Те са лимитирана серия, защото са единствено по една-единствена численост. Всеки искащ може да си закупи и един от дванадесетте й албума.

" До няколко дни ще пусна в обществените мрежи и обложки на касетки и дискове с най-големите ми шлагери. Те са до привършване на количеството. Най-вероятно ще има доста искащи, само че за жалост няма да стигнат за всички ", добавя Луна.

По думите й за движимостите няма да има търг. Желаещите могат да й пишат на персонално известие какво желаят да закупят, а тя ще дефинира цената. За най-големите й почитатели, които живеят в София, ще има и още една изненада - персонална среща с Луна. По този метод феновете ще могат да получат своята мечтана движимост и да се срещнат от близко с изпълнителката на парчето " Тук-там, на места ".

Защо е решила да разпродава и какво ще прави със събраните пари, към този момент Луна не споделя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР