Личната помощничка на президента на САЩ Доналд Тръмп Мадлин Уестърхаут

...
Личната помощничка на президента на САЩ Доналд Тръмп Мадлин Уестърхаут
Коментари Харесай

Лична помощничка на Доналд Тръмп подаде оставка, разказвала на журналисти подробности от живота му

Личната помощничка на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Мадлин Уестърхаут подаде в четвъртък оставка, откакто Тръмп научил, че тя е разказала на публицисти детайлности от живота му, заяви Си Ен Ен, представена от Българска телеграфна агенция.

Уестърхаут е работила за Тръмп от началото на мандата му и офисът й бил тъкмо против Овалния кабинет, само че нямала право да разкрива никаква информация за персоналния и фамилния му живот. Тя се пробвала да поеме нови задължения в Белия дом, в това число да провежда визити на президента в чужбина. Действията й провокирали недоволството на други чиновници от държавното управление.

Последна капка станала среща на Уестърхаут с публицисти в имението на Тръмп в щата Ню Джърси, когато наподобява тя им разказала детайлности от живота на президента, само че без да ги предизвести да не вършат запис. След като това се разчуло, в Белия дом се заговорило за възможното й уволняване.

" В никой различен интервал от историята на нашата Страна Медиите не са били толкоз Лъжливи, Изопачаващи и Корумпирани ", написа Тръмп в сряда вечерта. Той изрази вяра, че когато настъпи време за оценка на неговото президентство, ще му бъде прието, че има заслуга за " осветляването на голямата недобросъвестност " на медиите, прибавя Си Ен Ен.

Trump`s longtime personal assistant, Madeleine Westerhout, has resigned, sources say.

Read more @business: https://t.co/TJnlYYPdhDpic.twitter.com/T7vrofG0r6

— Bloomberg TicToc (@tictoc) August 30, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР