Личен шофьор и охрана следват неотлъчно Мария по петите. Това

...
Личен шофьор и охрана следват неотлъчно Мария по петите. Това
Коментари Харесай

Родните фолк звезди, за които се твърди, че не излизали от вкъщи без охрана

Личен водач и защита следват неразделно Мария по петите. Това са част от заглавията, които в последните дни обикалят мрежата по адрес на дивата Мария. Папараци на " България Днес " уловиха певицата да посещава козметичен салон, само че фотографите уловиха звездата в компанията на различен мъж, който ръководи колата на звездата. Предполага се, че младото момче е водач, само че и защита на старозагорката, която има брошура и може да кара кола. Припомняме, че певицата бе няколко пъти в светските летописи, тъй като бе хващана да прави дребни нарушавания из София.

Злите езици приказват, че новата тръпка на Мария е поискал обичаната му да има водач, само че това са единствено спекулации. Мария и Мирослав се върнаха преди броени дни от дълга лятна почивка в Гърция. Освен че се любуваха на времето, което прекарват дружно, певицата употребява момента да прекара време с щерка си Марая и майка си Йорданка. Не е загадка, че двете са доста близки и попфолк иконата цени мнението на майка си.

През години другояче се е чувало, че и други родни звезди се доверяват на защита или водач, който да ги вози, когато пътуват на дълъг път за участия. Говори се, че Алисия е имала защита, както и друга фолк дива - Емануела. Красивата Емилия също имала защита, настояват разнообразни жълти издания, които се базират на свои източници. Емилия рядко сядала зад кормилото, защото предпочитала да я возят. Другото предпочитание на Емилия било охранителите да се движат в обособена кола, с цел да не е толкоз натрапчиво наличието им, писа преди време " Телеграф ".

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/, https://www.instagram.com/emilia.online/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР