Личен шофьор и охрана следват неотлъчно Мария по петите. Певицата,

...
Личен шофьор и охрана следват неотлъчно Мария по петите. Певицата,
Коментари Харесай

Новият на Мария й сложи охрана

Личен водач и защита следват неразделно Мария по петите. Певицата, която постоянно посещава козметични салони, с цел да се разкраси, към този момент не се придвижва сама. Зоркото око на "България през днешния ден " хвана Мария по време тутакси й за маникюр и педикюр. Докато миньончето на попфолка почтително е обслужвана от обичаната си маникюристка, пред салона я чака млад бабанка.



Момчето, което добродушно пие кафе в продължение на един час, се качи на шофьорското място в лъскавото возило след края на процедурите, с цел да придружи шефката си до идната й спирка. Бившата звезда на "Пайнер " очевидно няма нищо срещу да смъкна най-малко един от товарите на плещите си и се доверява на избора на Мирослав - водач да поеме част от дилемите й. Мария и Мирослав се върнаха преди броени дни от дълга лятна почивка в Гърция.



Освен че се любуваха на времето, което прекарват дружно, певицата употребява момента да запознае мъжа си с майка си. Не е загадка, че двете са доста близки и попфолк иконата цени мнението на майка си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР