Либерална група в понеделник обжалва решението, оставящо бившия президент Доналд

...
Либерална група в понеделник обжалва решението, оставящо бившия президент Доналд
Коментари Харесай

Либерална група обжалва решението, позволяващо на Тръмп да остане в бюлетината пред Върховния съд на Мичиган

Либерална група в понеделник апелира решението, оставящо някогашния президент Доналд Тръмп в бюлетината пред Върховния съд на Мичиган, като сътвори последното от поредицата държавни конфликти във Върховния съд за това дали рядко употребена конституционна уговорка, забраняваща на тези, които са „ взели участие в въстание “, да заемат служба, не му разрешава да се върне на президентския пост.

Свобода на словото за хората апелира решението от предходната седмица на държавния съд от апели, че Републиканската партия може да включи който пожелае в бюлетината за своите първоначални президентски избори, без значение дали дават отговор на условията за поста или не.

Този ход евентуално слага бъдещето на кандидатурата на Тръмп пред различен държавен висш съд. Върховният съд на Минесота към този момент остави Тръмп в бюлетината, като също по този начин сподели, че съдилищата не могат да отстраняват претенденти от първичното гласоподаване и предложения ищците да опитат още веднъж на общите избори. Върховният съд на Колорадо би трябвало да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР