Лиана, която цяла зима атакуваше социалните мрежи със секси снимки

...
Лиана, която цяла зима атакуваше социалните мрежи със секси снимки
Коментари Харесай

Лиана пише песни гола

Лиана, която цяла зима атакуваше обществените мрежи със секси фотоси от божествен места, реши да смъкна сутиена и в домашна конюнктура .Докато сътрудниците й се надпреварват да афишират участията си след дълга пауза и да канят почитатели на първите си концерти, брюнетката реши да си приказва с хартия и да написа нова ария. Лиана, която може да се похвали с мъж паралия, който я устоя и няма потребност да обикаля кръчмите, се е отдала на творчество, освен това съвсем както майка я е родила.

„ Можем да сложим цензура на всичко с изключение на на душата си! Дали ще се скрием под облеклата си, дали ще се скрием зад лъскавия си имидж..,няма значение..,все сме скрити някъде там.. От няколко дни “разговарям “с хартиените листа. Изписвам още веднъж десетки думи, с цел да събера в няколко реда,още една част от душата си и да ви я подаря посредством ария.. Нито изпитвам апетит, нито жадност, нито това, че на открито към този момент всичко работи може да ме откъсне от това положение..

Единственото което е с мен по през целия ден е моята късметлийска бяла писалка, с която написах “ Като хлапе” и тетрадката.. За следващ път ще съблека душата си пред вас.. и, имам вяра, че още веднъж ще получа най- огромната и скъпа премия..- ВАШАТА ЛЮБОВ. Обичам ви..,хлапета “, написа братовчедката на Коцето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР