Лиъм Хемсуърт украси корицата на новия брой на сп. „Men’s

...
Лиъм Хемсуърт украси корицата на новия брой на сп. „Men’s
Коментари Харесай

Лиъм Хемсуърт: Претърпях операция, беше мъчително - slava.bg

Лиъм Хемсуърт украси корицата на новия брой на сп. „ Men’s Health “ и в изявление призна, че през месец февруари тази година бил приет в болница с ужасна болежка, повода за която били камъни в бъбреците.

30-годишният артист съвсем четири години бе веган, само че след интервенцията схванал, че подобен метод на живот въобще не е за него.

„ Това бе една от най-мъчителните седмици в живота ми. Бях тогава на турне с кино лентата „ Isn`t It Romantic? “, само че ми се наложи да лежа в болница и да преживея интервенция. Сега всичко е наред, за благополучие. Но в случай че внезапно ти намерят камъни в бъбреците, то вероятността това да се повтори, в случай че продължиш да се храниш и живееш като преди е най-малко 50%. Конкретно в моя случай, това стана от калция, който се намира в голямо количество в зеленчуците.

Всяка заран ядях спанак и пиех бадемово мляко, хапвах бадемово масло, а също и веган протеин в пюре. И всичко това считах за супер потребно. Така че трябваше да преразгледам всичко, което влиза в тялото ми “, призна артистът.

Не единствено Лиъм Хемсуърт промени навиците си след доста години отдаденост на веганството. Елън Дедженеръс, Ан Хатауей и други звезди също признаха, че са открили, че е добре при избрани случаи да разнообразят диетата си като включат в менюто си и скотски артикули.

Пред изданието Хемсуърт показа още, че за него славата е "стресираща " и разяснява, че огромна част от написаните за него неща не са правилни. „ В някои моменти искаш да приказваш, само че има и такива,в които разбираш, че не си коства. Само привличаш повече внимание. " Затова той от време на време оставя нещата да отминат. Актьорът добавя, че не желае да влага време в терзания за сходни обстановки, а се концентрира върху сегашното и му се любува.

Лиъм претърпя още един комплициран миг от живота си след раздялата с певицата Майли Сайръс. Двамата имаха дългогодишна връзка и прекомерно къс сватбен живот.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР