LG изглежда ще предпочете LCD панел за своя наследник на

...
LG изглежда ще предпочете LCD панел за своя наследник на
Коментари Харесай

LG заменя OLED дисплеите с LCD, за да спести пари

LG наподобява ще избра LCD панел за своя правоприемник на LG G6 , предвиждат анализатори. Това най-вероятно е подбудено от съображения за понижаване на разноските, защото макар преимуществата им, OLED екраните са два до три пъти по-скъпи от тези с LCD технологията.

В същото време, по традиция LG G серията постоянно е употребила LCD екрани, тъй че единствено по себе си няма да е изненада, в случай че LG G7 (който апропо най-вероятно даже няма да се назовава така) не пристигна с лъскавия OLED панел.

Известни спекулации, че ще има смяна към по-хубавата технология произлязоха от обстоятелството, че преди този момент LG V30 получи точно OLED екран, както и от това, че в мрежата изтекоха рендъри, показващи новия флагман с така наречен notch или пространство в центъра на горната част на екрана.

Спекулациите обаче са всичко, което имаме на този стадий. LG G7 или както по различен метод решат да го кръстят ще излезе в края на април или даже чак през май, тъй че тогава ще имаме дефинитивна визия за посоката, в която е тръгнала компанията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР