LG Electronics (LG) ще представи уред за градинарство в закрити

...
LG Electronics (LG) ще представи уред за градинарство в закрити
Коментари Харесай

LG създава първата вътрешна градина за отглеждане на зеленчуци

LG Electronics (LG) ще показа апарат за градинарство в закрити пространства на CES® 2020 - първата крачка към все по-популярното придвижване за градини на закрито. Революционният вграден апарат за вътрешно градинарство LG вид колона употребява модернизиран надзор на светлината, температурата и водата, комфортни пакети за семена и приложение за наблюдаване на растежа, с цел да помогне на потребителите да отгледат богати на хранителни субстанции и аромати зеленини в комфорта на личния си дом.

Вграденият апарат за градинарство на LG разрешава даже на цялостния новобранец да изживее заниманието и насладата от това да се допре до магията на градинарството. Създаден за милионите консуматори по целия свят, които желаят да имат спокойствието, че знаят какво тъкмо има в храната им и от кое място идва, новаторският апарат за градинарство на закрито култивира свежи, пресни билки и зеленчуци през цялата година, съвършен за поданици на града или всеки, който се желае да води по-здравословен и по-зелен метод на живот.

Използвайки гъвкави модули, уредът пресъздава условия като навън, сравнявайки температурата в изолирания долап с времето на открито. LED светлините, изкуствената циркулация на въздуха и марления дренаж за бързо напояване трансформират семената в съставки за вкусни предписания и ястия. Усъвършенстваната система за градинарство може да побере до 24 пакета със семена, задоволителни за четиричленно семейство да се наслаждения на здравословните изгоди и кулинарни изкушения на необятна гама от домашни хранителни артикули.



Лидерството и знанието на LG в региона на технологиите ясно се показва в култиватора за градинарство на закрито. Ключов съставен елемент на автоматизираното градинарско решение е технология за водоснабдяване на LG, която не е циркулираща. Тя отмерено разпределя точното количество вода, което всеки пакет семена изисква. Тази съществена технология предотвратява неприятните миризми за по-чиста среда, където могат да порастват безвредно билки и зеленчукови листа. Придружаващото приложение LG ThinQ оказва помощ на потребителите да ръководят и следят своите растения, предлагайки потребни насоки на всяка стъпка по пътя, с цел да се подсигурява сполучлива годишна продукция всякога. Всички опаковки, съдържащи семена, торфен мъх и тор, са предопределени за неотложно засаждане. Първоначалните пакети включват 20 разнообразни сорта, в това число разнообразни типове маруля, рукола, цикория и босилек.

„ С възходящия брой консуматори в наши дни, които водят вегетариански и веган метод на живот, за нас беше значимо да допринесем за тази наклонност ", сподели Сонг Да-хюн, президент на компанията LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „ Първото ни решение за градинарство на закрито ще служи като пример за LG в домашните уреди. То предлага метод на потребителите да се хранят добре, като в същото време обезпечава насладата от развъждането на лична храна, в сходство с задачата на LG за по-добър живот. "

Първият домакински култиватор на LG за градинарство ще бъде показан по време на CES 2020 от 7 до 10 януари на щанд № 11100 в централната зала на конгресния център в Лас Вегас. Следете всички вести и известия на CES на LG в обществените мрежи, употребявайки #LGCES2020.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР