LG Electronics (LG) разкрива своята линия саундбар системи за 2023

...
LG Electronics (LG) разкрива своята линия саундбар системи за 2023
Коментари Харесай

По-богати домашни забавления със завладяващо аудио и разнообразните функции на LG SOUNDBAR 2023

LG Electronics (LG) разкрива своята линия саундбар системи за 2023 година на CES в Лас Вегас този януари. Предстоящите модели, в това число SC9 и SE6, са съвършеното допълнение към новата серия LG тв приемници от 2023 година, като дават обещание забележителна потребителска стойност с мощен, многопластов тон, редица практични и комфортни функционалности и моден дизайн.

Новите саундбар модели от LG оферират безупречна интеграция с тв приемниците на марката, осигурявайки безпроблемно потребителско преживяване и по-силен, достоверен тон, който разрешава на притежателите му изцяло да се потопят в домашното развлечение. При сдвояването си, LG Soundbar и LG TV оферират новаторски, нови функционалности като WOW Orchestra1, който употребява всеки от аудиоканалите на двата продукта, с цел да сътвори разширена звукова сцена с усъвършенствана височина, дълбочина и мощ. Саундбар системите от LG за 2023 година, както и LG тв приемниците оферират по-добра синергия за зашеметяващо мулти съраунд аудио решение, давайки опция на слушателите да се насладят на усъвършенствано Dolby Atmos и IMAX качество, захранвано от DTS:X.

Примиум решенията за домашно развлечение на компанията могат да се похвалят и с подсъзнателен интерфейс на Home Dashboard към LG тв приемниците, посредством който потребителите могат елементарно да ръководят настройките на своя саундбар и да споделят звуковите режими с телевизора2. Нещо повече, WOWCAST разрешава на моделите от 2023 година да се свъзрзват безжично с LG тв приемниците, предоставяйки улеснение и по-подредено пространство вкъщи, без компромис в качеството на звука.

В допълнение към разширения пакет функционалности и по-лесната приложимост, новите саундбар системи имат изискан дизайн, който добавя минималистичната визия на последните модели LG тв приемници, и се вписват във всеки интериор. Нова скоба3 разрешава на потребителите да разположат техния LG Саундбар под техния LG тв приемник, създавайки визулано съразмерен и първокачествен жанр. Скобатаскоба, която се прикрепва към съвместимите LG тв приемници, може да се употребява за монтирането на системата на стена или на стойка, на подобаваща височина или локация, тъй че да се обезпечи най-хубавото аудио преживяване за потребителите. Благодарение на тази скоба, пространството се резервира чисто и подредено, без кабели и непотребни дупки в стената.

Благодарение на Triple Sound Technology от LG, която употребява първите в света Triple Up-Firing представители, саундбар системите за 2023 обезпечават точно и ясно възпроизвеждане на звука за съвършеното домашно кино. Новата за тази година Triple Level Spatial Sound Technology употребява разбор на каналите, осъществяван от HRTF основан 3D мотор, с цел да добави виртуален междинен пласт. Резултатът е необикновено реален тон с безапелационно чувство за пространство, което слага слушателите в центъра на впечатляващо аудио пространство.

Потребителите ще имат опцията да чуят каква е разликата при потреблението на LG Triple Sound Optimizer – функционалност, която усъвършенства работата на саундбара – с цел да се насладят на модернизиран тон посредством Smart Up-mixer, който преобразува двуканалното аудио във впечатляващ, многоканален съраунд. За да приспособява звука към пространството на потребителя, усъвършенстваният AI Room Calibration от LG го проучва, а по-късно попълня получената информация към настройките на саундбара, с цел да обезпечи по-добра точност в нискочестотния диапазон. Освен това, той разделя честотите на предния канал, с цел да усъвършенства цялостния баланс, чистотата на вокалните осъществявания, филмовите разговори и точността на звуковата картина.

Нещо повече, новите модели инкорпорират усъвършенстваната AI Sound Pro функционалност на LG. Обещавайки впечатляващ тон за всяко наличие, без значение дали става въпрос за филми, спортни събития, игри или музика, AI Sound Pro проучва аудио сигнала и автоматизирано включва най-подходящите настройки.

Задоволявайки другите потребности на днешните консуматори по отношение на заниманията вкъщи, новите саундбар системи на LG са съвместими с необятен набор от услуги, устройства и функционалности за свързване. Потребителите могат да се насладят на възпроизвеждане на замайващ тон без загуба на качеството, до момента в който слушат обичаните си актьори и мелодии от стриминг услуги като Tidal Connect.

Като примиум звуково решение за всички, които желаят да качат равнището на своето гейминг преживяване, последните саундбар модели на LG поддържат VRR, с цел да понижат накъсването на екрана, както и ALLM, който отстрани лагването, като в това време разрешава 4K/120Hz прекосяване.

Един от нови LG саундбар модели, който ще бъде изложен на CES 2023, SE6, има компактна форма, идеална за дребни пространства и изтънчен, съвременен дизайн, който се вписва във всеки интериорен жанр. Въпреки че е от най-малките решения измежду тазгодишната линия, моделът има четири пасивни радиатора, които спомагат за отличния тон с мощен бас. SE6 поддържа и Dolby Atmos за кинематично аудио, с което всяко наличие оживява.

Новите LG саундбар системи4 ще бъдат показани повреме на CES 2023 от 5 до 8 януари, на щанда на LG (#15501, Central Hall, Las Vegas Convention Center). Следете всички вълнуващи оферти от LG повреме на ревюто, като последвате #LGCES2023 в обществените мрежи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР