LG Electronics (LG) разкрива най-новите си, първокласни монитори на IFA

...
LG Electronics (LG) разкрива най-новите си, първокласни монитори на IFA
Коментари Харесай

LG ULTRAGEAR дебютира с 240HZ извит OLED гейминг монитор на IFA 2022

LG Electronics (LG) разкрива най-новите си, първокласни монитори на IFA 2022 в Берлин, Германия, в това число изключителния, нов UltraGear™ OLED гейминг екран (модел 45GR95QE). Първият закривен екран от LG с 240Hz периодичност на освежаване, 45-инчов модел е планиран за завладяващи гейминг преживявания, предлагайки образна продуктивност, скорост и функционалности, изисквани от сериозните геймъри.

Посетителите на щанда на LG на IFA 2022 могат да прегледат необятен набор от неповторими LG монитори, в това число новият UltraGear и UltraFine™ Display Ergo AI (model 32UQ890), който дава същински персонализирани настройки за великолепно улеснение за потребителите вкъщи или в офиса.

Gaming Monitor

Освен че е първият 45-инчов извид OLED гейминг екран със съответствие на страните 21:9 aspect ratio и WQHD (3440 x 1440) резолюция от LG, 45GR95QE е и първият за компанията екран, който комбинира размер на екрана от 45 инча с 800R кривина; композиция, която оказва помощ за завладяващото възприятие на потребителите по време на игра. Истинска мощ за игрите, 45GR95QE ще бъде изложен на IFA 2022 дружно с впечатляващия 48GQ900 UltraGear OLED гейминг екран от LG.

Както може да се чака, най-новият екран на компанията усъвършенства реализма и реакцията, предлагайки ужасно качество на картината и ненадмината скорост. Заедно с периодичност на освежаване от 240Hz и 0.1 милисекунда Gray-to-Gray (GTG) време за реакция, 45GR95QE дава 98.5% покритие на DCI-P3 цветовото пространство, възхитителлна HDR10 продуктивности и поддръжка за HDMI 2.1 – в това число функционалности като Variable Refresh Rate (VRR) – и DisplayPort 1.4. Благодарение на огромния размер, съответствие 21:9, дизайн без рамка и 800R кривина на екрана, новият UltraGear оказва помощ на потребителите да се пренесат в техните обичани PC или конзолни игри по този начин, както малко други екрани могат. Нещо повече, мониторът е и идеалният размер за множеството наредби на екрана и предлага равномерен мултитаскинг с режими като Picture-by-Picture (PBP) и Picture-in-Picture (PIP).

Първията извид UltraGear OLED гейминг екран на марката, 45GR95QE предлага идентично, звездно качество OLED качество на картината, както предшественика си (модел 48GQ900), като прибавя 800R кривина и LG покритие Anti-glare & Low Reflection. Тези основни усъвършенствания оказват помощ да се усили възприятието на потребителите, че са в играта, като ги придвижват в действието на играта и в това време понижават образното разпръскване. Освен това, водещата в промишлеността OLED екран технология, понижава и натоварването върху очите на потребителите, което е изключително потребно за тези, които обичат да изкарват дълги, непрекъснати гейминг сесии.

UltraFine Display Ergo AI

LG’s UltraFine Display Ergo AI прави своя дълго чакан дебют на IFA 2022. Революционният 32UQ890 е първият LG екран, който може автоматизирано да контролира позицията си, с цел да обезпечи непрестанен ергономичен комфорт през целия ден. С вградена камера, която употребява модернизиран AI, UltraFine Display Ergo AI може дълготрайно да проучва стойката на потребителя – правейки леки промени във височината на екрана и да го накланя (-20º ~ +20º), с цел да предотврати потребителите да останат в една и съща позиция за прекомерно дълго или да заемат неприятна позиция с времето. 32UQ890 има три ергономично-подобрени модели, AI Motion, Continuous Motion и Periodic Motion. AI Motion, който ще бъде изложен на щанда на LG повреме на IFA, следи равнището на очите на потребителите и контролира височината и наклона, когато записва смяна в него.

UltraFine Display Ergo AI от LG разполага с 31.5-инчов 4K (3840 x 2160) IPS екран с 95% покритие на DCI-P3 и чудесно възпроизвеждане на HDR изображения. С комбинацията от първокачествен екран с висока разграничителна дарба и шарнирна стойка, която може да се контролира посредством интелигентната AI технология на LG, 32UQ890 e първокласно, повишаващо комфорта решение за работна станция на заетите експерти.

„ Портфолиото на LG с новаторски артикули, които ще бъдат показани на IFA 2022 обвхаща най-новите трендове и технологии, които посрещат потребностите и лайфстайла на днешните най-различни консуматори, ” споделя Сео Йонг-джае, старши президент и ръководителн на IT бизнес отдела на LG Electronics Business Solutions Company. „ Нашият напълно нов UltraGear OLED гейминг екран усъвършенства потребителското преживяване със своя закривен екран, решение срещу отблясъците и ултра бързата 240Hz периодичност на освежаване, до момента в който UltraFine Display Ergo AI дава извънреден комфорт за потребителите със своите ергономични функционалности и футуристичен дизайн. Развълнувани сме да лансираме този извънреден артикул на IFA и да се завърнем на място в Берлин след две години пауза, заради пандемията. ”

Щанда на LG (Hall 18, Messe Berlin) на IFA 2022 от 2-6 септември ще даде опция на потребителите да прегледат най-новите електронни артикули на компанията, в това число новите дисплейни решения за работливост (Ergo) и забавление/гейминг (UltraGear).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР