LG Electronics (LG) представя LG OLED Flex (модел LX3), иновативен

...
LG Electronics (LG) представя LG OLED Flex (модел LX3), иновативен
Коментари Харесай

Първият в света огъващ се 42-инчов OLED телевизор от LG издига гейминг изживяването на ново

LG Electronics (LG) показва LG OLED Flex (модел LX3), новаторски нов тв приемник с първия в света огъващ се 42-инчов олед екран. Идеален за завладяваща конзолна, компютърна или облъчна игра, както и за качествено зрителско преживяване с телевизионните стратегии или стриминг услуги, LG OLED Flex ни вкарва в напълно новата епоха на адаптивните екрани. Забележителният екран на LX3 може да бъде от безусловно плосък до впечатляващо закривен (900R),1 позволявайки на потребителите да изберат идеалната дъга от 20 равнища на кривината, съгласно личните си желанията, за едно в действителност персонализирано зрителско преживяване.

Променящия играта революционен дизайн на LG OLED Flex е вероятен, с помощта на самосветеща се self-lit OLED технология на LG без подсветка. Независимо дали се употребява плосък или закривен, създадения с LG OLED evo технологията LX3 дава същото извънредно качество на картината и продуктивност, които трансфораха LG OLED в първия избор на най-взискателните консуматори. Осигурявайки безконечен контрастност, надълбоко черно, оптимално точни цветове (100% сертифицирана уместност на цветовете),2 стремително време на реакция от 0.1 милисекунда и ниско закъснение на входа, LG OLED Flex ще накара потребителите да се почувстват като че ли са част от действието на екрана.

В допълнение към реалисичното качество на картината, захранвано от интелигентния α (Alpha) 9 Gen 5 процесор и неповторимите логаритми за изображения, LG OLED FLEX предлага осезателен комфорт за очите, доказан и от редицата документи за екран без отражения и трептене3, които тв приемникът получава. По-щадящ за очите, OLED екрана на LX3 разрешава на потребителите да се любуват на по-дълги игрови сесии или да изгледат всички серии на обичания си сериал в един ден, без да уморят очите си. Междувременно, използването на супер антирефлексното покритие (SAR) на LG оказва помощ да се понижи образното разпръскване, тъй че потребителите да концентрират цялото си внимание върху наличието на екрана.

С любопитни варианти за адаптиране за по-персонализирано преживяване, огъващият се 42-инчов екран се разграничава от всеки различен на пазара. Потребителите могат елементарно да контролират извивката на LX3 в една от двете авансово заложени настройки, употребявайки специфичния бутон на отдалеченото, или могат ръчно да трансформират градуса на кривината през 5% до 20 разнообразни равнища. В допълнение, дисплеят на LG OLED Flex може да бъде накривен напред с до 10 гадуса или обратно с до 5 градуса от потребителя, както и има стойка с регулируема височина нагоре и надолу с до 140 милиметра, което подсигурява ергономичен комфорт за тези, които желаят да седят или за тези, които желаят да се облегнат обратно.

Нещо повече, LX3 идва с неповторими варианти и функционалности, които дават на потребителя по-добър надзор над гейминг преживяването. Например те могат да настроят размера на картината на екрана4 съгласно техните самостоятелни желания или род на играта, която играят сега. Феновете на ролевите игри (RPGs), съзтезателните игри или платформи, евентуално ще предпочетат да употребяват всички 42 инча на екрана, до момента в който почитателите на тактики в действително време (RTS) или шутъри от първо лице ще предпочетат 32- или 27-инчови изображения, които им разрешават да виждат всичко, което се случва в играта единствено с един взор. Функцията за смяна на размера на екрана може да бъде елементарно достъпена от извънредно комфортното Gaming Dashboard меню, където потребителите могат да изберат и позицията на по-малкия екран – високо, ниско или центрирано.

Новото, извънредно за LX3, приложение за игри поддържа персонализирани скрийнсейвъри, предлага бърз достъп до известни приложения като Twitch и YouTube, както и обезпечава лист със свързани външни входни устройства – всичко това на един екран. Обновен за LG OLED Flex, Gaming Optimizer на LG прибавя персонализирани настройки на звука за характерните игрови жанрове към своя съгласуван с геймърите, разнородни варианти за картина и тон. Посветената страница за аудио настройките на игрите включва еквалайзер, превключватели за AI Game Sound и Dolby Atmos и предлага достъп до разширени аудио настройки, което разрешава на потребителите да приспособят игровото си преживяване тъкмо както желаят.

Геймърите сигурно ще оценят и режима Multi View на LX3, който им разрешава да гледат наличие от два разнообразни източника по едно и също време и да изберат кое аудио желаят да слушат. Това значи, че едновременно могат да играят компютърна или конзолна игра, до момента в който гледат YouTube видеа5, предавани от техния телефон.

За оптимално улеснение, функционалността Switching Hub прави допустимо потреблението на вградения микрофон на LG OLED Flex, както и всяко друго устройство, обвързвано посредством USB врата като слушалки, клавиатура или мишка, с компютър, обвързван посредством HDMI кабел. Чрез бутона за смяна на източника, позициониран в профил на LX3 стойката, потребителите могат да првеключват връзката сред компютър и LG OLED Flex, без да е належащо физически да се прекъсва и възвръща връзката. В допълнение, вграденият микрофон обезпечава дейно унищожаване на ехото за кристално чист тон при диалог по време на игра.

Освен това, LX3 дава обещание и отличен тон с два предни 40W представители, които в допълнение оказват помощ да се усъвършенства геийминг и зрителското преживяване. А с вградената поддръжка на Dolby Atmos, тв приемникът прибавя по-голяма изясненост, дълбочина и реалистичност към аудиото на съвместими марки.

Впечатляващата OLED серия тв приемници на LG, в това число новия LG OLED Flex, предлага едно от най-хубавите геймърски преживявания на огромен екран до момента, с поддръжка за Dolby Vision игри при 4K 120Hz и последните HDMI 2.1 функционалности, като променлива скорост на освежаване (VRR) и автоматизиран режим с ниска инертност (ALLM). Нещо повече, огъващият се екран на LG е G-SYNC® съчетаем и AMD FreeSync™ Premium сертифициран, което обезпечава визуализации без накъсвания, помагайки на играта в действителност да оживее.

За да добави персонализираното потребителско преживяване, LG OLED Flex инкорпорира функционалност за контролиране на светлината в своя сходен на щит дизайн на задната част. Осветлението на LX3 усъвършенства атмосферата, като се синхронизира с видео или аудио наличието на екрана, предлагайки 5 неповторими режима5, от които да избират потребителите.

LG Flex ще може да се прегледа на щанда на LG на IFA 2022 в Hall 18 на Messe Berlin.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР