Лейди ГагаРазбираемо е, че мегазвездата Лейди Гага се нуждае от

...
Лейди ГагаРазбираемо е, че мегазвездата Лейди Гага се нуждае от
Коментари Харесай

Суперзвезди и техните бодигардове: 24 уникани истории

Лейди Гага

Разбираемо е, че мегазвездата Лейди Гага се нуждае от непрекъсната защита. Попзвездата има милиони от Little Monsters, а някои хора са съществено захласнати от нея. Поради тази причина Гага постоянно е придружавана от защита, когато излиза на открито.

 



 

Някои телохранители на известни персони имат свои лични почитатели. Пийт ван дер Веен работи за Лейди Гага в продължение на години и даже взе участие в една от нейните песни. Холандският телохранител е и културист, а един път даже печели конкурс за хубост.

 

 50 Cent

 



 

Вижте, рапърът 50 Cent - или Къртис Джеймс Джаксън III - е бил прострелян девет пъти. Ако бяхте прострелян девет пъти, нямаше ли да наемете защита, която да ви следи от самото начало? Със сигурност бихме го създали. Звездата е нападната през 2000 година, както се твърди, от мъж, който е работил като телохранител на Майк Тайсън. По време на стрелбата са участвали синът и бабата на звездата.

 

50 Cent се възвръща от нападението за пет месеца. Смята се, че стрелбата е възмездие за песента на рапъра " Ghetto Qur`an ".

 

Ким Кардашиян

 



 

Известно е, че Ким Кардашиян е била арестувана при въоръжен обир в хотел в Париж. По това време телохранителят на звездата, Паскал Дювие (на снимката), е в клуб дружно с братята и сестрите на Кар-Дженър - Кортни и Кендъл. Само няколко дни преди този момент Дювие е попречил на Виталий Седюк да нападне Ким, а тя го е нарекла " a G " в Туитър.

 

Паскал Дювие е бил в немската войска и първо е работил за Кание Уест. Опитният телохранител е работил и за Black Eyed Peas, Ник Джонас и Франк Оушън. След грабежа Ким ускорява защитата си.

 

Уитни Хюстън

 



 

Певицата Уитни Хюстън взе участие във кино лентата " Бодигардът ", който споделя за суперзвезда и връзката ѝ с нейния телохранител. Всъщност филмът е основан частично на персоналния охранител на Хюстън - Дейвид Робъртс, някогашен служител на реда от Уелс.

 

Дейвид Робъртс работи за Уитни Хюстън в интервала 1988-1995 година, само че е уволнен, тъй като показва угриженост за нейното богатство. След кончината на певицата Робъртс разяснява, че тя може би е била жива, в случай че не са били подценени опасенията му. Той е споделил: " Част от моя дълг беше [... ] да ги предпазя от самите тях. "

 

Том Круз

 



 

Екшън звездата Том Круз желае към себе си да има единствено телохранители от най-високо равнище. В един миг Том Круз, Кейти Холмс и Сури Круз са охранявани от телохранителя Шон Рингълд. През 2009 година обаче Рингголд стартира лична сполучлива актьорска кариера.

 

Том Круз е бил защитаван и от Марк " Били " Билингъм, който в този момент взе участие в английското военно телевизионно риалити SAS: Who Dares Wins. Бившият снайперист и офицер от спецчастите е работил и за Бранджелина, Кейт Мос, Хълк Хоган, Майкъл Кейн и Ръсел Кроу.

 

Брад Пит и Анджелина Джоли

 



 

Спомняте ли си Марк " Били " Билингам, някогашният снайперист, който защитаваше Том Круз? А ето го още веднъж. Марк Билингъм работи за Брад Пит и Анджелина Джоли, като се сближава със фамилията. Всъщност Билингам твърди, че на процедура е " татко " на шестте деца на двойката.

 

Очевидно Бранджелина са разполагали с ключалки за сканиране на пръстови отпечатъци в домовете си и с екип за киберсигурност, който следи децата им онлайн. Билингам е бил началник на защитата на двойката и разяснява, че " военните ме приготвиха идеално за това, което направих с тях. "

 

Семейство Бекъм

 



 

Дейвид Бекъм е казвал, че на драго сърце би се разхождал по улицата със фамилията си, само че те просто са прекомерно известни. Вместо това Бекс взима децата си от учебно заведение с брониран Ролс Ройс и две коли, цялостни с охранители. Един от дългогодишните телохранители на Бекъм е Боби Рич (на снимката).

 

Ако Бруклин Бекъм излезе за сладолед, ще видите Боби Рич някъде до него. Бодигардът е представлявал Англия по джудо и има черен колан по бразилско джу-джицу. Той е и персонален треньор!

 

Кайли Дженър

 



 

Когато интернет видя телохранителя на Кайли Дженър, те се обърнаха към Twitter, с цел да изразят поддръжката си. Всъщност някои почитатели толкоз се вманиачиха по Тим Чънг (на снимката), че взеха решение, че той в действителност е бащата на бебето на риалити звездата - Сторми.

 

Въпреки че към този момент не работи за фамилията, Тим Чънг е бил телохранител и на Кайли, Кортни, Ким и Кание. Очевидно Чънг също е в полицията на Лос Анджелис и работи като професионален модел.

 

Брус Уилис

 



 

Екшън звездата Брус Уилис постоянно е имал бодигардове и постоянно е завързвал другарски връзки с тях. Уилис се среща с някогашния си телохранител Майкъл Кларк Дънкан, когато той получава ролята на Беър в " Армагедон ". Двамата стават другари и Уилис повлиява на Дънкан да получи ролята на Джон Кофи в " Зеленият път ".

 

Преди това Майкъл Кларк Дънкан е бил телохранител на Уил Смит, Джейми Фокс и Notorious B. I. G. Винаги е желал да се занимава с актьорско майсторство и престава да работи като телохранител, когато Биги е погубен.

 

Кристен Стюарт

 



 

Ето още една звезда, която е взела участие в безусловно голям франчайз. Въпреки че актрисата Кристен Стюарт е известна с това, че е доста затворена, въпреки всичко й се постанова да наема телохранители, с цел да резервира персоналния си живот.

 

Един от телохранителите на Кристен Стюарт се снабдява със лични почитатели и става прочут като " Оригиналния секси телохранител " Същият този хубав телохранител е защитавал и актрисите Емилия Кларк и Нина Добрев. Според Стюарт той се е справил добре с цялото медийно внимание, което е получил.

 

Риана

 



 

В интернет има доста фотоси на попзвездата и милиардерка Риана, която се вози на раменете или гърбовете на телохранителите си. Всъщност, когато е на концерти и има потребност от по-добра панорама, екипът ѝ за сигурност е доста потребен.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР